Ana sayfa Dizi Haberleri Oktay Kaynarca, Kurtlar Vadisi açıklaması ile herkesi şaşkına çevirdi!

Oktay Kaynarca, Kurtlar Vadisi açıklaması ile herkesi şaşkına çevirdi!

tarafından ker_def

Denizli’de, Pamukkale Üniversitesi’nde düzenlenen panele konuk olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.Kaynarca, Kurtlar Vadisi’ni tam zamanında bıraktığını söyledi.

Kurtlar Vadisi dizisindeki Çakır rolüyle ilgili soru üzerine “Dünyada yaşarken, selası okunup cenaze namazı kılınan ve helvası dağıtılan ilk aktörümdür herhalde” açıklamasını yapan Kaynarca, öğrencilerle iyi bir iletişim kurdu.

Söyleşi sırasında bir öğrencinin Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı ‘Çakır’ karakteriyle ilgili sorusu üzerine konuşan Kaynarca, şu açıklamada bulundu:

“Dünyada yaşarken selası okunup cenaze namazı kılınan ve helvası dağıtılan ilk aktörümdür herhalde. Bazen yolculuklar biter ve yenisi başlar. Kurtlar Vadisi dizisini tam zamanında bırakmış olduğumu düşünüyorum. Bazen zamanı doğru tutturamazsanız tadı kaçar. Çünkü önünüzde yapacağınız çok işler olmak zorunda. Ben 80 yaşında bile proje yapacağımı düşünüyorum.”

Dizilerde oynadığı karakterin normal hayatıymış gibi algılandığını da ifade eden Kaynarca, “Yaptığımız işi doğala çekmeye çalışıyoruz, sahici olmaya çalışıyoruz. ‘Stop’ dendiği zaman sırtımızdaki ceketi çıkarıp asarız. Kendi kimliğimizle sokağa çıkmak zorundayız, onun dışında deliliktir. Oynadığınız karakterle sokakta yürürseniz deli olursunuz, öyle de gözükmüyorum galiba. Magazine malzeme olmayınca insanlarda sizi görmeyince sanırım öyle algılanıyor” diye konuştu.