Ana sayfa Dizi Haberleri Oktay Kaynarca’dan EDHO’ya esprili sitem! Halit Ergenç’e bakın, bir de bana bakın!

Oktay Kaynarca’dan EDHO’ya esprili sitem! Halit Ergenç’e bakın, bir de bana bakın!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay- atv ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, dün akşam 139. bölümüyle sezon finali yaptı.

Dizide Hızır Çakırbeyli karakterini oynayan Oktay Kaynarca, tüm ekip ve oyuncularla birlikte düzenlenen gala gecesinde, ilginç bir sitemde bulundu.

“139 bölümün sonuna geldik. Bir dizi için gerçekten çok önemli bir rakam. Dünyanın her yerinde önemli bir rakam bu. Bütün ekibin çok önemli bir emeği var. Çok önemli bir ekip ruhu var. Ön planda gördüğünüzün arkasındaki o ekip ruhu bu diziyi 139 bölüme getirdi ve bu başarıyı ortaya çıkardı. O yüzden emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ederim” diyerek tüm oyuncular adına ekibini kutlayan Oktay Kaynarca, arkasına dönüp baktığında 2 kadın oyuncu dışında hepsinin erkek olduğunu görünce espriyi patlattı!

Oktay Kaynarca'dan EDHO'ya esprili sitem! Halit Ergenç'e bakın, bir de bana bakın! 7

“Gördüğünüz gibi arkamda bu kadar adam! Ben hayatım boyunca hep böyle erkeklerle dizi çektim. Halit Ergenç’e bakın, adam Harem’de çekti. Benim bütün dizilerim erkeklerin arasında geçti böyle gördüğünüz gibi!”

“Daha uzun yıllar EDHO seyredersiniz”

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başladığı günden beri bu kadar başarılı olabileceğini tahmin ettiklerini söyleyen Oktay Kaynarca, “Hatta bu zamana kadar planlanmıştı bu iş, uzun yıllar devam edeceği planlanmıştı. Daha uzun yıllar da gideceği benziyor. Kim ölür, kim kalır bilemem ama gördüğünüz gibi ekip arkadaşlarımız arkada hazır bekliyorlar. Gidenlerin yerini doldurmak üzere. O yüzden uzun yıllar siz EDHO seyredersiniz” diyerek izleyiciye de güzel bir haber vermiş oldu.

Röportajın tamamını Uçankuş’un videosundan izleyebilirsiniz: