Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Oktay Kaynarca’dan hem EDHO müjdesi hem de büyük sitem!

Oktay Kaynarca’dan hem EDHO müjdesi hem de büyük sitem!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca tatil sürecini tamamladı ve işlere geri dönüş yaptı. Bodrum’daki evinden fazla dışarıya çıkmadan tatilini geçiren oyuncu, İstanbul’a döndü ve reklam yüzü olduğu Kığılı markasının 2020-21 sonbahar kış reklam filmi çekimleri için kameraların karşısına geçti.

Usta oyuncu dizinin önümüzdeki hafta başlayacağı bilgisini verdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 6. sezonuyla izleyicilerin karşısına geçecek. Dizinin çekimleri için, “1 haftaya kadar başlarız” ifadesini kullanan oyuncu, herhangi bir sorun yaşanmaması dileğinde bulundu.

Önlemler konusundan da bahseden Oktay Kaynarca, “Biliyorsunuz biz geçen sezon da çok ciddi önlemler aldık. O ciddi önlemler ile de şükür ki setimizde hiçbir şey olmadı. Umuyorum bu sezon da bir şey olmadan tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.

Maske takmanın öneminden bahseden ve sette de her türlü önlemin alındığını belirten Oktay Kaynarca, geçen sezon çekimlere devam ettikleri için kendilerinin eleştirildiğini ama şartların hiç değişmediğini ve şimdi tüm setlerin çalışmakta olduğunu belirtti.

Ünlü oyuncu, pandemi nedeniyle geçen sezonu erken tamamladıklarını ve şimdi bu karardan dolayı pişman olduklarını da anlattı.

Geçen sezon çok yorulduğunu ve yaz aylarında dinlenip, enerji toplayan Oktay Kaynarca yeni sezona da hazır olduğunu söyledi.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz.