Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Öner Döşer’den 11 – 17 Mart Haftalık Tüm Burç Yorumları

Öner Döşer’den 11 – 17 Mart Haftalık Tüm Burç Yorumları

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Öner Döşer, youtube kanalında haftalık burç yorumlarında bulundu. Takipçileriyle burçlar ve astroloji konularında önemli bilgiler vermeye devam eden Öner Döşer, yeni bir video yayınlandı.

Öner Döşer’in 11 – 17 Mart tarihleri için burç yorumlarını videodan bulabilirsiniz. Döşer, şu noktalara ise özellikle dikkat çekmekte:

“11 Mart haftasında en dikkat çeken göksel konumların başında Merkür’ün Güneş’in “kalbinde” olarak nitelendirildiği tam kavuşumun gerçekleştiği 15 Mart Cuma günü geliyor.

Balık burcundaki bu kavuşum civarındaki zaman dilimi ilahi olanla bağ içerisinde olmak, “iç sesimize kulak vermek” , “kalbimizi dinlemek” vesilesiyle geleceğimize yönelik önemli kararları almamıza yardımcı olabilir.

Tam kavuşumun gerçekleşeceği 15 Mart Cuma günü Astroloji Okulu tarafından her yıl yapılan ve bu yıl sekizincisi düzenlenen Uluslararası Astroloji Günleri etkinliğinin bir parçası olan konferans konuşmaları öncesinde Kanadalı astrolog Gaisheda Kheawork’ün sunacağı açılış ritüelinin ardından Silivrikapı Mevlevihanesi semazenleri tarafından bir Sema Gösterisi yapılacak. Ardından okulun kurucusu Öner Döşer Sufi Geleneğinde Kozmoloji ve Astroloji başlıklı bir sunum gerçekleştirecek. “