Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Buldu, öyle bir itiraf yaptı ki kimsenin aklına böyle bir şey gelmezdi

Onur Buldu, öyle bir itiraf yaptı ki kimsenin aklına böyle bir şey gelmezdi

tarafından ker_def

Güldür Güldür Show programında yıllardır Bilal karakteriyle ekranda olan Onur Buldu, şimdilerde ise Star TV ekranında ilk kez sunuculuk deneyimini yaşıyor.

Eyvah Düşüyorum isimli yarışma programını sunan Onur Buldu, Milliyet gazetesine konuştu.

Buldu, “İlk deneyimim… Sunuculuk, benim için oyunculuktan daha zor. Çünkü her şey o anda oluyor, yazılı bir metin yok” açıklamasını yaptı.

Sunuculuğu layıkıyla yapmaya gayret ettiğini anlatan Buldu, sunuculuğu her zaman denemeyi istediğini belirtti ve “Çünkü insanların karşısına kendim olarak çıkmakta bazen zorlanıyordum. Program sunmak, bunu yenebilmek adına biçilmiş kaftan” diyerek dikkat çeken bir söz söyledi.

Onur Buldu’nun insanların karşısına kendisi olarak çıkmakta zorlandığını itiraf etmesi önemli bir detaydı. Çünkü, Güldür Güldür Show’da Bilal karakterini canlandırırken müthiş bir öz güven taşıyan Buldu’nun insanlar karşısında sahne dışında zorlanması ilginç bulundu.

Onur Buldu, öyle bir itiraf yaptı ki kimsenin aklına böyle bir şey gelmezdi 7

Kendini zorlandığı şeyleri yapmaya mecbur bırakarak bunu aşmaya çalıştığına değinen Buldu, formatı da çok sevdiği için güzel bir başlangıç yaptığını düşünüyor.

Her şeyin çok güzel gittiğine değinen Onur Buldu, her işe başlarken ‘başarılı olacak mıyım’ kaygısı taşıdığını da sözlerine ekledi.