Ana sayfa Sosyal Medya Onur Büyüktopçu’dan hayranlarını dehşete düşüren paylaşım!

Onur Büyüktopçu’dan hayranlarını dehşete düşüren paylaşım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile şoke etti. İzleyenleri adeta dehşete düşüren bir görüntü vardı. Tiflis’te çocukları ile birlikte yürüyen çift ne olduğunu anlamadan bir kadının saldırısına uğradı. Çantasından bıçak çıkartan kadın, önce annesinin elini tutan çocuğun yüzünü bıçakladı. Ardından da babasının elini tutan çocuğu bıçaklamaya çalışınca aile büyük panik yaşadı. Güvenlik kameralarına yakalanan bu dehşet görüntüleri izleyenlerin ruh halini bozdu.

“Allah’ım böyle insanlardan evlatlarımızı korusun” diyerek bir başka kişinin paylaşımını hesabından yayınlayan Onur Büyüktopçu, bazı kişilerden de tepki gördü.

Takipçilerinden birisi, “Bunu kaldırın lütfen ruh hastalarına yeni bir örnek olmasın” diyerek serzenişte bulundu.

Ancak Onur Büyüktopçu farklı düşünüyordu.

Onur Büyüktopçu'dan hayranlarını dehşete düşüren paylaşım! 7

Büyüktopçu, “Hayar hanımefendi, bilerek koydum. Çocuğunuzu konu komşuya eşe dosta emanet etmesin insanlar”  notuyla bu takipçisine yanıt verdi.

Onur Büyüktopçu’nun hayranları da videonun psikolojilerini fena halde bozduğunu belirten yorumlarda bulundu.

Bu arada Tiflis’te yaşanan bu olay sonrası çocuklara saldıran kişinin tutuklandığı bilgisini de iletelim.

Saldırgana 7 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Saldırılara maruz kalan iki çocuğunda sağlık durumlarının iyi olduğunu öğrenildi. Aileye dehşeti yaşatan o korku dolu anlar ise çevrede bulunan güvenlik kamerasına saniye saniye böyle yansıdı..

İşte yaşanan o dehşet anları: