Ana sayfa Sosyal Medya Onur Büyüktopçu’nun annesi için sözleri gözlerinizi yaşartacak!

Onur Büyüktopçu’nun annesi için sözleri gözlerinizi yaşartacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu, Anneler Günü dolayısı ile instagram hesabından bir paylaşım yaptı. tv8 ekranında sunduğu Yemekteyiz programı ile son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Onur Büyüktopçu, anna kuzusu olarak da tabir edilen, annesine çok düşkün ünlüler arasında yer alıyor.

Anneler Günü dolayısıyla annesinin görüntülerini videoda birleştiren Onur Büyüktopçu, bir de duygusal mesaj kaleme aldı.

Hem annesinin hem de vefat eden anneannesinin ‘Anneler Günü’nü kutlayan Onur Büyüktopçu’nun mesajı hayranlarını da bir hayli duygulandırdı.

İşte o paylaşım:

Annem..
Kanım,Canım,Dağım
Gölgesinde saklandığım,dayanağam..
Yol arkadaşım..Benim küçük kızım.. Var oluşum,çocukluğum,gençliğim,
Doğrularım, yanlışlarım, kayboluşlarım,yeniden başlamalarım,unuttuklarım,hatırladıklarım,geçmişim, geleceğim…Bütün bu yolculukta ki en gerçeğim..Kendini unuttun çoğu zaman, nasıl başardın böyle güçlü olmayı…Nasıl başardın karanlığı güne güneşe çevirmeyi..Nasıl başardın en zor anlar da bile bizi güldürmeyi…
Senin evladın olduğum için şükrediyorum..?❤️
Allah seni başımızdan eksik etmesin.. Yaa pamuğum meleğim anneannem..Huzur içinde uyusun..Yaşayan annelerimizin anneler gününü kutlar,Allahtan sağlıklı ömürler dilerim..Kaybettiğimiz annelerimiz için Allahtan rahmet ve ailelerine de sabırlar dilerim..
#annelergünü #mothersday #mothers #anne