Ana sayfa TV Programları Onur Büyüktopçu’nun hayranlarına bir müjdesi var!

Onur Büyüktopçu’nun hayranlarına bir müjdesi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu,geçen sezon Yemekteyiz yarışmasının ardından yeni sezonda Damat Bayıldı ile ekranda yer almıştı. Programın kısa sürmesinin ardından dizilerden teklif beklediğini ve iyi proje olursa setlere döneceğini söyleyen Büyüktopçu, hayranlarına bir sürpriz yaptı.

“Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz” projesine destek veren oyuncu, Eskişehir’de keyifli anlar yaşadı. Instagram hesabından da yaptığı paylaşım ile takipçilerini meraklandırdı.

Türkiye’nin görülmeye değer rotaları ve turizmi kalkındırmak için başlatılan projede; turizm alanında deneyimli iki isim Turizmci Pervin Ersoy ve Tarihçi-Seyahat Yazarı Saffet Emre Tonguç’un katkılarıyla başlatılan projede Eskişehir ilinin tanıtımını Onur Büyüktopçu yaptı.

Çarşamba gününden bu yana yani gün boyunca şehirde kaldığını ve çekimlere katıldığını anlatan Büyüktopçu, CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile de bir araya geldi.

İlk kez gittiği şehirden çok etkilenen oyuncu, projeyi hazırlayan ekibe de teşekkür etti. İşte o mesaj:

Çarşamba gününden beri Eskişehir’deyim. İlk defa geldim ve daha önce neden gelmedim diye hayıflandım.İnanilmaz güzel ve keyifli bir şehir. Öncelikle @pervinersoy ve @rotahane ‘ye çok teşekkür ederim. Sayın @yilmazbuyukersen ile tanışmak benim için şerefti. @tasigohotels ekibi; muhteşem misafirperverliğiniz için teşekkür ederim. İkinci geldiğimde daha uzun süre kalacağım????????????
???? @selvetphotography
#herşehriünlüsüylegeziyoruz #eskişehir #rotahane #trip #gezi

Onur Büyüktopçu'nun hayranlarına bir müjdesi var! 7