Ana sayfa Dizi Haberleri Osman Sınav bombayı patlattı! Sen Anlat Karadeniz çok iyi bir bölümle geliyor!

Osman Sınav bombayı patlattı! Sen Anlat Karadeniz çok iyi bir bölümle geliyor!

tarafından zk zk
atv’nin Sen Anlat Karadeniz dizisinin ekibinde yapılan değişikliklerin nedeni henüz anlaşılamadı ama olayın arkasında başka detaylar olduğu görülüyor!

Sezon arasında bir anda senaristleri ve yönetmeni değiştiren Osman Sınav, bu konuda hiç bir açıklama yapmamıştı.

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, dizinin setine yaptığı ziyarette konuyu Osman Sınav’a sorduğunu ve ünlü yapımcının ser verip sır vermediğini belirterek “Mantıklı düşünelim. Geçen sezon herkesin imkansız dediği 20 reytinglerin üzerine çıkmış bir iş yapmışız. Sezon arası verdiğimizde de senarist ve yönetmenle yolumuz ayrılmış. Sizce ben deli miyim? Bir şey olmasa bu kadar iyi giden bir işin ekibini bozar mıyım?” demekle yetiniyor Osman Hoca.” diye yazdı.

Osman Sınav bombayı patlattı! Sen Anlat Karadeniz çok iyi bir bölümle geliyor! 7

Osman Sınav’ın eski senaristler Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in ayrılmasıyla ilgili de bir açıklama yapmadığı anlaşılıyor.

Sınav, sadece yeni senaristle ilgili olarak Oya Doğan’a şunları söylemiş:

“Daha sonra da projeye yeni katılan senarist Erkan Birgören’in heyecanını anlatmaya başlıyor: “Benim sezon içinde olmasını istediğim bazı şeyler vardı. Erkan Birgören’le görüşme yaptığımızda aynı şeyleri söylediğini gördüm. Aynı noktada olmamız beni de heyecanlandırdı. Şimdi Erkan çok daha fazla heyecanlı. Onun işi de kolay değil. Ama çok iyi bir yeni sezon bölümüyle geliyoruz. İzleyicimiz hazır olsun.”