Ana sayfa Dizi Haberleri Oya Okar, Arka Sokaklar’dan çok memnun

Oya Okar, Arka Sokaklar’dan çok memnun

tarafından ker_def

oya-okar1

* Oyunculuğunuz haricinde başka bir yönünüzü bilmiyoruz. Sizin için oyuncu olmak, göz önünde bir mesleğe sahip olmak ne ifade ediyor?
– Küçüklüğümden beri oyuncu olmak istiyordum. Önce müzik okudum, üniversitede oyunculuk eğitimi aldım ve ne şanslıyım ki sevdiğim mesleği yapabiliyorum. Ben işini severek yapan biriyim sadece. Göz önünde olmak ve tanınmak bu yaptığımız işin bir sonucu. Yaptığım işler dışında, bilinmesi gereken her şeye ulaşabilseydiniz eğer, bana özel ne kalırdı ki?

* Sizi ilk 2005 yılında “Şöhret” dizisi ile ekranda gördük. 2005’ten bu yana 13 dizi ve 2 tiyatro oyununuz var. 11 yıla 14 yapım sizce iyi bir rakam mı?
– Oyunculuk, skor hesabıyla değerlendirilecek ve anlamlandırılacak bir şey değil bence. Benim yolum bu işlerle kesişmiş ve sonucu buraya varmış. Bunların içinde reyting almadığı için 5-6 bölümde kalkan işler de var. Oyuncu olarak bunu öngörebilmeniz mümkün değil. Bir yerden sonra tamamen şans, kısmet. Ama bugüne kadar 14 ayrı karakter ile yolum kesişmiş. Ben onlara hayat vermeye çalışırken onlar da bana çok şey katmıştır muhakkak.