Ana sayfa Sosyal Medya Öykü Çelik’i hiç böyle görmemiştiniz! Yeni dizisindeki imajı ile şaşırtacak!

Öykü Çelik’i hiç böyle görmemiştiniz! Yeni dizisindeki imajı ile şaşırtacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Dizilerde hep farklı rollerde görmeye alıştığımız Öykü Çelik, TRT’nin dönem dizisindeki rolü ve imajı ile izleyenlere ters köşe yapacak! Başarılı oyuncu, ilk olarak 2009 yılında Kanımdaki Barut isimli yapımda rol almıştı. Mahpeyker Kösem Sultan dizisindeki Mahfiruz karakteri ile büyük dikkat çeken Çelik, ardından Gönül Çelen, Nuri, Poyraz Karayel, Hayat Sevince Güzel, Savaşçı, Diriliş Ertuğrul, Şeref Sözü ve Benim Hayatım dizilerinde de bambaşka rollerle ekrana geldi.

Başarılı oyunculuğu ile yıllar içinde farklı rollerde yer almayı başaran Öykü Çelik, hemen her dizisinde de imajını değiştirmekten çekinmiyor. Birbirine hiç benzemeyen rollerdeki performansı ile de izleyicinin sevdiği bir isim Öykü Çelik.

Yeni dizisinde de yine sınırlarını genişletiyor oyuncu! TRT’nin dijital platformu için çekilen bir dönem dizisinde de yine şaşırtacak bir rolle geliyor! 1900’lü yılların başlarında yaşanan bir hikayenin kahramanlarından birisi olarak Teşkilat-ı Mahsusa Trablus dizisinde rol aldı Öykü Çelik.

Dizide ‘Leyla’ karakterine hayat veren Öykü Çelik, instagram hesabından da dizideki imajını paylaşmış ve takipçilerini de hayli meraklandırmıştı.  cOsmanlı İmparatorluğu zamanında geçen dizide bambaşka bir şekilde izleyici karşısına gelecek Öykü Çelik…

Öykü Çelik'i hiç böyle görmemiştiniz! Yeni dizisindeki imajı ile şaşırtacak! 8

Rolüyle ilgili olarak iddialı konuşan Çelik, “Böyle muhteşem bir işte eşsiz bir role beni seçtiğiniz için teşekkür ederim” sözleriyle dizinin yönetmeni Şafak Bal ile çekilen bir pozunu paylaştı oyuncu. Dizinin diğer yönetmeni ise Oğuz Öztürk.

İttihat ve Terakkî Cemiyeti bünyesinde Enver Paşa’ya bağlı olarak kurulan gizli teşkilatın anlatıldığı dizide, II. Meşrutiyet dönemi sonrası 1913-1918 yılları arasında etkinlik gösteren istihbarat ve propaganda aracı olarak kullanılan Teşkilat-ı Mahsusa’nın hikayesi aktarılmakta.

Bazı sahneleri Tunus ve Cezayir’de çekilen dizi, gerçek bir ajan hikayesini konu almakta. Ali Ersan Duru ile Öykü Çelik ise dizinin başrolünde yer alıyor.

Öykü Çelik'i hiç böyle görmemiştiniz! Yeni dizisindeki imajı ile şaşırtacak! 9

2010 yılından beri tarihi dizilerde yer alan Öykü Çelik, ardından da konuk oyuncu olarak Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam isimli dizide de oynamıştı.

Diriliş Ertuğrul dizisinde sergilediği oyunculuk ile de başarılı bulunan Öykü Çelik, bu dizideki Sırma Hatun karakteri ile çok konuşulmuştu.  Çelik, önümüzdeki günlerde de Osmanlı imparatorluğun çöküşünün son evresinde geçen bir hikayede yerini alacak.