Ana sayfa Sosyal Medya Öykü Gürman’a Gaye Turgut Evin’den ‘taş gibi hatun’ göndermesi!

Öykü Gürman’a Gaye Turgut Evin’den ‘taş gibi hatun’ göndermesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Anlat Karadeniz izleyicilerinin hayranlığını kazanan Asiye karakteri ile oyunculukta ne kadar başarılı olabileceğini sergileyen Öykü Gürman, asıl işi olan şarkıcılıkta da izleyicilerini mest etmeyi biliyor.

Pazar günü Karadenizliler gecesinde sahne alan hem kıyafeti hem sesi hem de seyircilerle kurduğu etkileşim ile beğenileri toplayan Öykü Gürman, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile kendisini izlemeye gelenlere teşekkür etti.

Uzun bir aradan sonra İstanbul’da konser veren Gürman, konserden çok mutlu ayrıldığını anlattı.

Paylaşıma yorum bırakan Beni Affet dizisiyle ünlenen, şu sıralarda Savaşçı dizisinde Teğmen Çiğdem Ülgen karakterine hayat veren Gaye Turgut Evin de övgülerde bulundu.

Öykü Gürman'a Gaye Turgut Evin'den 'taş gibi hatun' göndermesi! 8

Evin, “Bu kız bir felaket maşallah kuzu, hangisine bakacağımı şaşırdım, okudum, üfledim, nazar değmesin taş hatun” notuyla beğenilerini iletti.

İşte Öykü Gürman’ın yaptığı paylaşım:

Bu kadar zaman sonra ilk İstanbul konseri! Bitmek tükenmek bilmeyen enerjiniz,motivasyonunuz, çalışkanlığınız,işinize olan sevginiz, sorumluluğunuz,hassasiyetiniz, titizliğiniz,

harika bir sahne,muhteşem bir hazırlık ekibi, ses,ışık,sahne arkası,önü,tüm müzisyen arkadaşlarım ve her zaman gönülden gönüle bir bağ kurduğum dinleyenlerimmm …

iyi ki varsınız,beni çok mutlu ettiniz. Daha nice beraber söylenecek güzel şarkılara… ?

Öykü Gürman'a Gaye Turgut Evin'den 'taş gibi hatun' göndermesi! 9