Ana sayfa Kadın Haberleri Hamilelik sürecindeki Müge Boz tüm ön yargıları alt üst etti!

Hamilelik sürecindeki Müge Boz tüm ön yargıları alt üst etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Müge Boz ve eşi Caner Erdeniz, bebeklerinin doğumunu büyük heyecan ile bekliyor… Bir süredir denizdeki tekne pozları ile dikkat çeken Müge Boz, bugün de instagram hesabından hamilelik sürecine dair yaşadıkları hakkında bilgiler verdi.

Birçok kadın için hamilelik sürecinin çok zor geçtiği hep söylenir, bilinir.Ancak ünlü oyuncu bu düşüncede olmadığını belirten mesajıyla dikkatleri üzerine çekti.

Hamilelik sürecindeki Müge Boz tüm ön yargıları alt üst etti! 9

Müge Boz, hamilelik sürecini çok iyi geçirdiğini ve şu anki halini de çok sevdiğini yazmakta..

Bu sürecin zorluklarını değil keyifli yanlarını öne çıkartarak yaklaşan Müge Boz, olumsuzluklara pozitif yaklaştığı için de rahat bir süreç geçiriyor.

Ünlü oyuncunun bu sözleri hamilelik süreci nedeniyle endişeli olan birçok anne adayına da örnek konumunda.

Hamilelik sürecindeki Müge Boz tüm ön yargıları alt üst etti! 10

İşte Müge Boz’un tüm inanışları alt üst eden paylaşımı:

hamilelik sürecini bu kadar seveceğimi asla tahmin etmezdim. ben ki hayatım boyunca dümdüz karnı olan Müge, şuanki halime bayılıyorum. ? herkes nedense bu sürecin zorluğundan bahsediyor hep. halbuki keyfini çıkarmaya çalışınca, olumsuzluklara pozitif yönden yaklaşınca her şey o kadar güzel ki…

bebeğimizle şimdiden konuşuyoruz… güzel sözler, olumlu düşünceler söylüyoruz. gelişimini tamamladığı ve doğru zaman geldiği zaman çok çok daha tatlı olacak her şey. bütün bu süreci en güzel şekilde yaşadığımız için LAV YU

Hamilelik sürecindeki Müge Boz tüm ön yargıları alt üst etti! 11