Ana sayfa Dizi Haberleri Öykü Gürman’ın yeni dizisi öncesinde içi içine sığmıyor!

Öykü Gürman’ın yeni dizisi öncesinde içi içine sığmıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Sen Anlat Karadeniz dizisinde Asiye karakteri ile oyunculuğu da çok iyi yapabileceğini kanıtlayan Öykü Gürman, ikinci dizi macerasında yine Osman Sınav ile birlikte yolculuğa çıkıyor.

8 Mart Pazar akşamı atv ekranında ilk bölümü yayınlanacak olan Gel Dese Aşk isimli dizide ünlü oyuncuyu da izleyeceğiz. Sadece oyunculuk performansı ile değil, sesiyle de diziye renk katan, fragmanlarda ve jenerikte okuduğu şarkı ile göz dolduran Öykü Gürman, yine mest etmeye geliyor.

Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu ve İlayda Çevik ile birlikte başrolde yer alan Gürman, “Mutsuzluklarını suskunluklarının arkasında büyüten insanların hikayesi” notu ile diziden bir klip paylaştı. Gürman’ün müthiş sesi hemen fark edildi.

Öykü Gürman’ın seslendirdiği, Ümit Sayın’ın bestelediği Gürsel Çelik tarafından aranje edilen dizi ile aynı adı taşıyan “Gel Dese Aşk”ın sözleri Osman Sınav’ın kaleminden yazıldı. Osman Sınav, 2011 yılında dizinin hikayesini oluştururken, jenerik müziğinin sözlerini de kendisi kaleme aldı.

 

Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Çevik, Öykü Gürman, Ertan Saban, Altan Gördüm, Uğur Çavuşoğlu, Mehmet Atay, Tuğçe Ersoy, Aslıhan Malbora, Yiğit Koçak, Selim Gürata ve Ayşe Defne Piriçci’nin rol aldığı dizi, görevleri ve istekleri arasında sıkışan, mutsuzluklarını, suskunluklarının arkasında büyüten insanların hikayesini ele alıyor.