Ana sayfa Dizi Haberleri Öyle bir gelişme yaşandı ki, Demet Özdemir’in hayatı bir anda değişti!

Öyle bir gelişme yaşandı ki, Demet Özdemir’in hayatı bir anda değişti!

tarafından ker_def
Sana Bir Sır Vereceğim dizisinin Demet Özdemir’in hayatındaki yeri çok ayrı!
26 Şubat 1992 Kocaeli doğumlu olan Demet Özdemir, 2013 yılında rol aldığı Sana Bir Sır Vereceğim dizisiyle ilk kez ekranda yer almıştı.

Dizide Aylin karakterine hayat veren Özdemir, bu dizinin hayatında ne kadar önemli bir yere olduğunu anlattı.

Sahnede olmayı çok seven Özdemir, arkadaşlarının tavsiyesi ile oyunculuğa adım attım. 2 yıl boyunca Şahika Tekand’da tiyatro eğitimi alan Özdemir, ilk deneme çekimine gittiği Sana Bir Sır Vereceğim dizisinin hayatının en önemli şansı olacağını bilmiyordu.

Bir anda kendisini sette bulan oyuncu, bu diziyle birlikte şöhret oldu ve sonraki dönemde de Kurt Seyit ve Şura, Çilek Kokusu, Aşk Yalanı Sever, No:309 ve Erkenci Kuş dizilerinde rol alma başarısı gösterdi.

Tut Sözünü ve Sen Kiminle Dans Ediyorsun? isimli sinema filmlerinde de boy gösteren Özdemir, ilk dizisiyle şöhret olduğu yıllarda yaşadıklarını Hürriyet’e şu sözlerle anlattı:

Öyle bir gelişme yaşandı ki, Demet Özdemir'in hayatı bir anda değişti! 7

“Daha ilk bölüm yayımlanır yayımlanmaz sosyal medyadan binlerce takipçi ve mesaj geldi. Telefonum kilitlendi. Sete ziyarete gelmeye bile başladılar.”

O dönemde 20 yaşında olan oyuncu, yaşadığı bu ani ilgiden dolayı ne yapacağını bilemedi hatta, korktu.

SANA BİR SIR VERECEĞİM DİZİSİ VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Daha yolun başındayken böyle ciddi bir durum ile karşılaştıktan sonra hata yapmamaya çalışan Özdemir, “Hata yapabiliyordum, sivri zamanlarım oluyordu ama kendimi sakinleştirdim. İnsan bazı şeyleri kazandıkça, kendinden emin oldukça daha nahifleşiyor. Hırçın bir kızken öfkem azaldı” diyerek o günleri nasıl atlattığını sözlerine ekledi.