Ana sayfa Dizi İzle Sana bir sır vereceğim – Bir Zamanlar Çukurova 2. Bölüm

Sana bir sır vereceğim – Bir Zamanlar Çukurova 2. Bölüm

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 2. bölümü 20 Eylül Perşembe akşamı atv ekranlarında izleyicilerle buluştu. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın sahibi olduğu Tims & B yapım’ın yapımını üstlendiği, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun yaptığı dizinin başrolünde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş yer alıyor. Dizinin 2. bölümünde oldukça duygusal ve etkileyici sahneler vardı. 2. bölümün ardından bu sahnelerden çeşitli bölümler dizinin youtube sayfasında yayınlandı.

Videoda bu etkili sahnelerden birisini bulacaksınız…

1970’li yılların Türkiyesi’nde geçecek olan dizinin çekimleri için Adana’ya koca bir set kuruldu. Bir Zamanlar Çukurova’da dizisinin senaryosunun, Days Of Heaven (O Güzel Günler) isimli filmden esinlendiği görüldü. Bir Zamanlar Çukurova dizisi için çiftlik platosu kuruldu. Yaman çiftliği için 8 ay süren bir inşaat ve 450 kişilik profesyonel bir ekip çalıştı..

Bir Zamanlar Çukurova 2. Bölüm Özeti:
Birbirlerine duydukları sonsuz aşkla herkesi ekran başına kilitleyen Züleyha ve Yılmaz’ı artık daha acımasız bir hayat bekliyor. Herkesten kaçıp sığındıkları Yaman Çiftliği’nde işler bekledikleri gibi gitmiyor. Kıskançlık, öfke ve hırstan gözü dönmüş insanlara karşı zorlu bir mücadele başlıyor. Hünkar, Züleyha ve Yılmaz’ın büyük sırrını öğrenince gücü ve vicdanı arasında zor kararlar almak zorunda kalıyor. Oğlu Demir’in Züleyha’ya olan aşkının da farkında olduğundan, atacağı her adımdan emin olmak istiyor. Bir tarafta adam öldürmüş ve kaçak yaşayan Yılmaz, diğer tarafta hamile olduğundan şüphelendiği ve hayatıyla ilgili herkese yalan söyleyen Züleyha! Hünkar’ın bildikleriyle nasıl bir karar vereceği merak konusu. Her şeyden habersiz olan Yılmaz için artık hayat daha acımasız, daha zor… Çiftlik çalışanlarının eziyeti, Demir’in ilgisi ve Hünkar’ın karşı koyulamaz gücü Züleyha’nın canına tak ediyor. Yılmaz’ı çiftlikten ayrılmak için ikna etmeye çalışırken, sevdiği adamın hapse girme gerçeğiyle de yüz yüze geliyor. Gece yarısı çiftliğin kapısına dayanan jandarma, çiftlikteki her şeyin yeniden yazılmasına mı sebep olacak? Yoksa çiftlikteki her şeyin değişmesine ilk adım mı olacak?