Ana sayfa Sosyal Medya Engin Akyürek, Kaçış’ın her yeni bölümüyle sosyal medyayı sallıyor!

Engin Akyürek, Kaçış’ın her yeni bölümüyle sosyal medyayı sallıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Engin Akyürek sadece Türkiye’de değil dünya çapında hayran kitlesine sahip bir oyuncu. Ne yapsa olay oluyor, gündem yaratıyor. Halen Disney Plus’ta yayınlanan Kaçış dizisiyle ekrana gelen Engin Akyürek, her yayınlanan bölümle sosyal medyayı sallamaya devam ediyor.

Disney Plus, diğer dijital platformlardan farklı olarak bir dizinin tüm bölümlerini aynı anda yayınlamıyor. Onun yerine televizyon kanalı gibi her hafta bir bölüm yayınlıyor. Disney Plus’ın ilk Türk dizisi Kaçış da her hafta yeni bölümüyle izleyiciyle buluşuyor.

Dün Kaçış’ın yeni bölüm günüydü. Her bölümüyle izleyicide büyük heyecan yaratan Kaçış dizisinin dün beşinci bölümü ekrana geldi. Her bölümü dört gözle bekleyen izleyiciler beşinci bölümü de büyük bir heyecanla karşıladı.

Engin Akyürek, Kaçış’ın her yeni bölümüyle sosyal medyayı sallıyor! 7

İzleyiciler beşinci bölümle ilgili de övgü dolu paylaşımlar yaptı. Yeni bölümle bazı gerçeklerin aydınlandığına ve hikayenin daha da içine girdiklerine dikkat çeken izleyiciler bu bölümü de çok beğendiklerini dile getirdi. İzleyicilerin neredeyse tamamı olumlu yorumları Engin Akyürek’i yine Twitter gündemine taşıdı.

EnginAkyürek’in hikayesini yazdığı ve başrolünde yer aldığı Kaçış dizisi toplam sekiz bölümden oluşuyor. Dolayısıyla dün yayınlanan bölümle Kaçış’ın yarısından fazlası izleyiciyle buluşmuş oldu. Yeni bölümde heyecan doruğa çıkarken Engin Akyürek’in hayranları bir süre önce Kaçış dizisinin Emmy Ödülleri’ne aday gösterilmesi gerektiğini dile getirmişti.

Disney Plus’ta, 14 Haziran’da ilk bölümü ekrana gelen Kaçış dizisi platformdaki birçok güçlü rakibini dahi geride bırakmış durumda. Kaçış, Disney Plus Türkiye’nin en çok izlenenler listesinde Ms. Marvel, How I Met Your Mother, Family Guy, Modern Family gibi çok güçlü rakipleri geride bıraktı ve birinci sıraya yerleşti.