Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu İrem Helvacıoğlu’nun şaşırtan sosyal medya hamlesi!..

Oyuncu İrem Helvacıoğlu’nun şaşırtan sosyal medya hamlesi!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Disney Plus’ın Türkiye için açılış projesi olan Kaçış dizisinde Engin Akyürek ile başrolü paylaşan oyuncu İrem Helvacıoğlu, yer aldığı projeler dışında özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen bir isim.

Ekranlarda en son TV8 dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk’da ‘Defne’ karakterini canlandıran oyuncu şu sıralar özel hayatıyla gündemde. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan İrem Helvacıoğlu’nun son hamlesi dikkat çekti.

Güzel oyuncu bir süredir, gurme yazarı ve şef Yolaç Özcan ile birlikte. Çift birlikteliklerini yeni yılın ilk günlerinde sosyal medyadan ilan etmişti. Ancak İrem Helvacıoğlu’nun, instagram hesabından, sevgilisiyle birlikte yer aldığı fotoğrafları silmesi ayrılık iddialarını gündeme getirdi.

Oyuncu İrem Helvacıoğlu'nun şaşırtan sosyal medya hamlesi!.. 7

Magazin basınına verdiği röportajlarda ilişkisinin çok güzel bir şekilde devam ettiğini defalarca kez dile getiren güzel oyuncunun son hamlesine hayranları da bir anlam veremedi.

Öte yandan çift, halen birbirini takip ediyor ve Yolaç Özcan’ın sosyal medya hesabında İrem Helvacıoğlu ile birlikte yer aldığı fotoğraflar duruyor.

Bugüne kadar Güneşin Kızları, Sen Anlat Karadeniz ,Annenin Sırrıdır Çocuk ve Kaçış adlı yapımda rol alan oyuncunun sevgilisiyle ayrılıp ayrılmadığı ilerleyen günlerde netlik kazanacaktır.