Ana sayfa Dizi Haberleri Oyunculuğa ara vermişti, Hercai dizisiyle dönüyor!

Oyunculuğa ara vermişti, Hercai dizisiyle dönüyor!

tarafından zk zk

ATV ekranlarına gelmesi için çekimlerine Mardin’de başlanan son dönemin en iddialı yapımlarından Hercai, hikayesi yanında oyuncu kadrosuyla da çok konuşulacağa benziyor. Yabancı Damat, Ölümüne Sevdalar isimli Tv dizi filmleri yanında Görev ve Son Tatil isimli sinema filmleriyle beyaz perde de boy gösteren Gökhan Yavuz, Hercai isimli dizi filmin kadrosunda yer alarak geri dönüyor.

Ekranların aranılan yüzü iken oyunculuğa ara veren Gökhan Yavuz, MİA Yapım Banu Akdeniz imzalı Eda Tezcan’ın Senaristliğini Yaptığı Yönetmen Koltuğunda Cem Karcı’nın oturduğu HERCAİ dizisinin senaryosunun kendisini çok etkilediğini vurguladı. Önemli bir hayran kitlesine sahip olan Gökhan Yavuz “Oyunculuğa bir süre ara verdikten sonra sevenlerimin karşısına sıradan bir işle çıkmak istemedim, bekledim ve aradığım ekibi, bununla birlikte senaryoyu yakaladım, yakında ekranlarda.

Oyunculuğa ara vermişti, Hercai dizisiyle dönüyor! 7

Hercai fırtınası ile buluşacağız” dedi. ATV ekranlarının yeni yapımında canlandıracağı Rıza karakteriyle oyunculuktaki ezberleri doğallığıyla bozacağını da vurgulayan ünlü karakter oyuncusu Gökhan Yavuz, artık işimden uzaklaşmayacağım vurgusunu da yaptı.