Ana sayfa Dizi Haberleri Ozan Güven’in pabucu hemen dama atıldı! Babil hayranları Onur Saylak’ı bağrına bastı!

Ozan Güven’in pabucu hemen dama atıldı! Babil hayranları Onur Saylak’ı bağrına bastı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Babil dizisindeki değişimin olumlu yansıyacağını anlatan fotoğraflar bugün ortaya çıktı. Halit Ergenç ile Onur Saylak’ın yan yana 2. sezon senaryosunu çalıştıkları anlar sosyal medyada büyük yankı buldu.

Onur Saylak, Ozan Güven’in yerine diziye katıldı… Egemen karakteri ile Ozan Güven ilk sezonda harika bir oyunculuk sergiledi. Ancak Haziran ayında ortaya çıkan sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiaları sonrasında Ay Yapım ile oyuncu karşılıklı anlaşarak projeden çıkartıldı…

Babil dizisi açısından Ozan Güven ayrılığının diziye olumsuz yansıyabileceği düşüncesi vardı.Ancak, yerine gelen isim Onur Saylak olunca her şey bir anda değişti.

Bir de Halit Ergenç ile Onur Saylak’ın yan yana senaryo çalışırken sergiledikleri samimiyet ve karizmaları Babil hayranlarını çok mutlu etti.

Ozan Güven'in pabucu hemen dama atıldı! Babil hayranları Onur Saylak'ı bağrına bastı! 8

Ozan Güven’in pabucunun hemen dama atıldığı, yani oyuncunun artık olmamasının pek de önemli olmadığına yönelik yorumlar sosyal medyaya yansıyor.

Çünkü artık Onur Saylak var ve izleyiciler ortaya çok başarılı bir sonuç çıkacağından emin…

Dilekler ortak: “Babil dizisi hemen başlasa da izlesek…”

Ozan Güven'in pabucu hemen dama atıldı! Babil hayranları Onur Saylak'ı bağrına bastı! 9