Ana sayfa Dizi Haberleri Özcan Deniz çok istedi, İrem Helvacıoğlu Ayliz oldu! Seni Çok Bekledim ilk fragmanı klişe bulundu!

Özcan Deniz çok istedi, İrem Helvacıoğlu Ayliz oldu! Seni Çok Bekledim ilk fragmanı klişe bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seni Çok Bekledim, Star TV’nin uzun süredir üzerinde çalışılan yeni dizisi. Yakında izleyicilerle buluşacak olan dizinin bir süredir çekimlerinin Katar’ın Doha kentinde yapıldığı biliniyordu. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nu başrolde buluşturan dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Ayliz ve Kadir’in destansı aşkı Star TV’ye geliyor! Seni Çok Bekledim’de aşkın acısı da tatlısı da var!

Aşkın acı ve tatlı her halini dizide bulabileceğini anlatan bir fragman yayınlandı… Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu, yeni dizide Kadir ve Ayliz karakterlerine hayat verecek. Bu iki karakterin destansı aşkı da izleyicilere farklı duygular yaşatacak. Seni Çok Bekledim’in ilk fragmanı biraz klişe bulunsa da iki başrol oyuncusunun hayranları heyecanla diziyi beklediklerini belirten yorumlar yaptı.

İstanbullu Gelin’deki Faruk’tan sonra Özcan Deniz, bir süre dizilere ara vermişti. Sen Anlat Karadeniz’deki Nefes’in ardından da İrem Helvacıoğlu, bir yıldan biraz daha uzun bir zaman sonra yeniden ekranlara dönüş yapmış olacak. İkilinin başroldeki uyumlu halleri daha ilk fragmanda bile net bir şekilde anlaşılıyor.

Proje tasarımı kendisine ait olan Özcan Deniz, güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu ile çok iyi bir ikili olacaklarını düşünmüş olmalı ki, ısrarla oyuncuyu dizide görmek istemişti. İşte Seni Çok Bekledim’in ilk fragmanı:

Star’ın yeni dizisi, ‘Seni Çok Bekledim’ yakında seyircisi ile buluşacak. Dizide, başarılı oyuncu Özcan Deniz, ‘Kadir’ karakterini canlandıracak ve seyirciyi farklı bir serüvenin içerisine sokacak.

Kadir, (Özcan Deniz) başarılı bir iş adamıdır. İşkolik, güçlü, kararlı, attığı adımları sağlam ve net olan Kadir, dedesinden kalan ortaklı şirketi kendi çabaları ve ön görüleriyle iyi bir noktaya taşımıştır. ‘Kadir’ için yaşanan hiçbir şey tesadüf değildir.

Çekimleri; Erzincan, İstanbul ve Katar’in başkenti Doha’da gerçekleşen ‘Seni Çok Bekledim’, Kadir ve Ayliz’in mucizelerle dolu aşk hikayesini ekrana taşıyacak.

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Şahin Altuğ’un yönettiği dizinin oyuncu kadrosunda; Yıldız Kültür, Caner Şahin, Mustafa Uğurlu, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Şehsuvar Aktaş, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç, Mehmet Ulay, Sibel Şişman, Hakan Ummak, Gürkan Güzeyhuz ve Damla Makar gibi sevilen isimler yer alıyor.

Sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla ‘Seni Çok Bekledim’ yakında Star’da