Ana sayfa Dizi Haberleri Özcan Deniz, İstanbullu Gelin dizisine veda ederken bir hayli sitemkar idi!

Özcan Deniz, İstanbullu Gelin dizisine veda ederken bir hayli sitemkar idi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özcan Deniz, 3 sezon boyunca Star TV ekranında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde Faruk karakterine hayat vermişti. Dizinin final bölümü 31 Mayıs Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak.

Özcan Deniz, instagram hesabından paylaştığı video ile izleyicilerine veda etti. Deniz, daha önce dizinin tutmayacağını söyleyenlere sitem de içeren şu sözleri sarf etti:

“3 yıllık serüven bitecek. Bu işin parçası olmaktan gerçekten çok gurur duyuyorum. Biz bunu yaparken, birçok bilirkişi abimiz bu işin tutmayacağını, gitmeyeceğini yazdılar, çizdiler. Ama biz ne yaptığımızı çok iyi biliyorduk. Gerçekten de insanların ruhuna dokunacak insani bir yerden hikayeyi izleyecekleri bir proje yaratacaktık, öyle de oldu. Bunu dizayn eden, yazan, yöneten, yapımcılığını yapan herkese çok teşekkür ediyorum. Bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bütün rol arkadaşlarıma, bütün seyircilerimize teşekkür ediyorum. Artık yeni projelerde, yeni hikayelerde buluşmak üzere.”

İşte Özcan Deniz’in instagram’da paylaştığı video:

#istanbullugelin evet..bir fenomenin daha sonuna geldik.yeni hikayelerde buluşmak üzere??❤❤