Ana sayfa Kadın Haberleri Özge Borak, bazen duygulara dokunuyor bazen rahatsız ediyor!

Özge Borak, bazen duygulara dokunuyor bazen rahatsız ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özge Borak’tan bir kutlama var… Bugün, 27 Mart Dünya Tiyatrolar günü… Sahneye çıkmadan yapamayan ünlü oyuncular, instagram hesaplarından bir biri ardına yaptıkları paylaşımlarla dikkat çekiyor.

Koronavirüs salgının iyice hayatımızı etkilediği bu dönemde toplu olarak yapılan tüm faaliyetler durduruldu. Tiyatrolar ve tüm gösteriler de perdelerini kapattı. Dünya Tiyatrolar Günü’nü bu gelişmeler nedeniyle buruk yaşayan oyuncuların mesajlar ise geleceğe yönelik umut doluydu.

Bu özel gün için paylaşım yapan Özge Borak, 8 yaşında tiyatro sahnesindeki halini yayınladı. 12 yaşından bu yana sahneye çıkan, büyük şevk duyduğunu belirten Borak, mesleğini de çok güzel olarak nitelendirdi. Rahmetli öğretmeni Yıldız Kenter’i unutmayan Borak, aşağıdaki paylaşımı ile beğenileri topladı..

İşte Özge Borak’ın kutlama paylaşımı:

Oynadığım ilk rol; Shakespeare’nin ‘bir yaz gecesi rüyası’ oyununu çocuk oyunu olarak oynamıştık. İstanbul Şehir Tiyatrosu bünyesine girdiğimde sekiz yaşımdaydım ve on iki yaşımdan beri de sahneye çıkıyorum. Hep şevkle çıktım sahneye. Yine dünyaya gelsem yine tiyatrocu olmak isterim. Bugüne kadar sahneyi paylaştığım, henüz paylaşamadığım tüm tiyatrocu arkadaşlarımın, büyüklerimin, öğretmenlerimin emeklerini biliyorum, görüyorum. Ne güzel bir mesleğimiz var. İnsanların bazen ruhuna dokunuyoruz, bazen kahkahalara boğuyoruz, bazen de duymak istemediği gerçekleri duyurup rahatsız edici oluyoruz. Evet çok güzel bir mesleğimiz var. Rahmetli öğretmenin Yıldız Kenter’e de minnetim ömrümce sürecek. Dünya tiyatro günümüz kutlu olsun.

Özge Borak, bazen duygulara dokunuyor bazen rahatsız ediyor! 7