Ana sayfa Güncel Haberler Özge Borak hayranlarına Harem Kabare daveti yaptı!

Özge Borak hayranlarına Harem Kabare daveti yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Harem Kabare oyunu sahnelere dönüş yaptı. Özge Borak, Ezgi Çelik, Beste Tok, Ödül Turan, Gizem Dinç çok farklı ve eğlenceli kadınlara can vermekteler. Oyunun ilk gösterimi 15 Eylül Pazar akşamı izleyicilerle buluştu. Özge Borak hayranlarına yeni bir müjde verdi. Oyun, Türkiye turnesine çıkacak.

Özge Borak, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile şu duyuruda bulundu:

Geçtiğimiz sezon oynamaya başladığımız ‘Harem Kabare’ oyunumuzla dün akşam yeni sezona başladık. 19 ve 26 Eylül’de Dada Salon Kabarett’teyiz, İstanbul’daki seyircilere duyurulur. İstanbul dışındaki şehirlerden gelen mesajlara da artık olumlu cevaplar veriyoruz. Merak etmeyin çok fazla turnemiz olacak; ilk durak İzmir 18-19 Ekim sizdeyiz. Tarihler yaklaştıkça bildireceğiz. Ankara, Bursa, Mersin, Denizli, Adana, Antalya, Antep, Almanya bizden haber bekleyin.. ??? ?? #haremkabare

Özge Borak hayranlarına Harem Kabare daveti yaptı! 7

Harem Kabare oyunu konusu:

“Bu kadınlar siz, arkadaşlarınız, geçmişteki ya da gelecekteki haliniz gibi. Fena halde tanıdık, korkunç, şuh, dramatik ve komik. Bu adamı tepelesinler mi, sevsinler mi, öldürsünler mi? Hep beraber karar vereceğiz.”