Ana sayfa Sosyal Medya Özge Borak, kıymetlisini kaybetti! Canı acıdı, bu ölüm yüreğine ağır geldi!

Özge Borak, kıymetlisini kaybetti! Canı acıdı, bu ölüm yüreğine ağır geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 91 yaşındaki ünlü tiyatro sanatçısı Yıldız Kenter’in vefat haberi 17 Ekim Pazar günü akşam saatlerinde geldi.Ünlü isimler de bu üzücü haberin ardından sosyal medya hesaplarında taziye paylaşımları yaptı.

11 Ekim 1928 İstanbul doğumlu olan Kenter, yaklaşık 60 yılını sanat içinde geçirdi.

Önceki gün hastaneye kaldırılan Kenter, akciğer rahatsızlığı nedeniyle yoğun bakımda tutuluyordu. Acı haberin gelmesinin ardından paylaşım yapan isimlerden birisi de Özge Borak oldu.

Ünlü oyuncu Yıldız Kenter ile birlikte grup halinde oldukları bir fotoğrafı paylaştı. Özge Borak, Kenter’den çok şeyler öğrendi… Bunu da hiçbir zaman unutmadı.

Borak için, Kenter’in anlamı çok derin ve büyük idi… Hatta “hiçbir zaman ölmeyecekmiş gibi” düşündüğü de oldu…

Yıldız Kenter’in vefatı en çok da yakından tanıdığı Özge Borak’ı etkiledi.

Canı acıyan, kalbinde büyük ağırlık hisseden Özge Borak, çok üzgün olduğunu instagram hesabından yaptığı paylaşım ile gösterdi.

İşte ünlü oyuncunun, Yıldız Kenter’in ardından duygusal mesajı:

Bazı insanlar hiçbir zaman ölmeyecekmiş gibi geliyor insana. Yıldız Kenter de öyleydi benim için.. Az önce sahneden indik ve aldığım ilk haber bu oldu. Canım acıyor, kalbimde koca bir ağırlık var. Çok üzgünüm. Herkes için öyledir elbet ama öğretmenim olduğu için şanslı, gururlu ve mutluyum. “Son bir kez göremedim” bencilliğini de yaşıyorum. Ne çok şey öğretti bize; sözüyle, duruşuyla, tek bir bakışıyla..

Özge Borak, kıymetlisini kaybetti! Canı acıdı, bu ölüm yüreğine ağır geldi! 7