Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel, bırak dağınık kalsın dedirtti!

Özge Gürel, bırak dağınık kalsın dedirtti!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Özge Gürel, şimdilerde Fox Tv’deki yeni dizisi Bay Yanlış ile sürekli gündemde. Oyuncu sadece dizisiyle değil, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri çekiyor. Bir süredir ekranlarda olmadığı için onu özleyen hayranları da hasret gideriyor.

Bir kaç sezon önce hatırlanacağı gibi oyuncu yine Can Yaman ile Dolunay dizisinde oynamıştı. İkiliyi birbirlerine çok yakıştıran izleyiciler, Bay Yanlış dizisinde de Özgür ve Ezgi karakterlerini çok sevdi. Yaz sezonunda başlayan dizinin reytingleri iyi gelince, yeni sezonda da yoluna devam ediyor.

Meslektaşı Serkan Çayoğlu ile Kiraz Mevsimi dizisinden beri beraber olan oyuncu, gözlerden uzak ve mutlu bir yaşam sürmeye devam ediyor ama kimi zaman birlikte çekilen fotoğraflarını da instagram’da paylaşıyor. Takipçilerinin ilgiyle izlediği Gürel, son yaptığı paylaşımla da dikkat çekti.

Özge Gürel, takipçileriyle paylaştığı fotoğrafında spor kıyafetleriyle görünüyor. Oyuncunun iki eliyle saçlarını toplamaya çalıştığı bir anın fotoğrafı bu.

Gürel, fotoğrafına düştüğü notla saçlarının toplu olmadığı zamanlarda toplamaya çalıştığını anlatıyor ama takipçileri onu her haliyle beğeniyor olsa gerek övgü dolu yorumlar yapıyorlar.

İşte Gürel’in son paylaşımı:

Saçım toplu değilse kesin toplamaya çalışıyorumdur ????????‍♀️

Özge Gürel, bırak dağınık kalsın dedirtti! 7