Ana sayfa Sinema Özge Gürel, hayatında hiç bu kadar ağlamamıştı!

Özge Gürel, hayatında hiç bu kadar ağlamamıştı!

tarafından ker_def

Özge Gürel’in aklında çocuk sahibi olmak yok! Annem filmi ile gündemde olan ünlü oyuncu Özge Gürel, son yıllarda yurt dışında popülerliğini bir hayli artırdı. Oyuncu, Sumru Yavrucuk ile başrolünde yer aldığı Annem filminde Nazlı karakterine hayat vermekte.

Sabah gazetesinin sorularını yanıtlayan Özge Gürel, en son geçtiğimiz sezon Muhteşem İkili dizisinde başrolde yer almıştı. Oyuncu filmin senaryosunun dizinin bitiminden hemen sonra geldiğini ve ilk okuduğunda çok etkilendiğini anlattı.

“Çok tanıdık geldi. Yaşamasanız bile bir yerden yakın hissedersiniz ya, beni de bir yerden yakaladı hikaye. Okurken ağladım” ifadelerini kullanan Özge Gürel, filmde de birçok kez ağlama sahnesinde yer aldı.

Gürel, “Ben, hayatım boyunca bu filmdeki kadar ağlamamıştım” diyerek de itirafta bulundu.

Röportajda anne olup olmak istemediği sorusuna da yanıt veren Özge Gürel, henüz planları arasında böyle bir şeyin olmadığını ifade etti.

Özge Gürel, “Anne olmakla ilgili bir hevesim, merakım yok şimdilik. Ama uzun vâdede, doğru olduğunu düşündüğüm bir zamanda kendimi yeterli hissettiğim anda tabii ki çocuk sahibi olmak isterim” diye konuştu.