Ana sayfa Dizi Haberleri Çağlar Ertuğrul neredeyse oyunculuğu bırakacaktı, işte şansının döndüğü an!

Çağlar Ertuğrul neredeyse oyunculuğu bırakacaktı, işte şansının döndüğü an!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Afili Aşk dizisinde Kerem rolünde izlediğimiz Çağlar Ertuğrul, koronavirüs salgınının Türkiye’de görüldüğü ilk günlerde dizisine veda etmişti. Mart ayının ortalarından itibaren de evinde kendisini karantinaya alan oyuncu, bu süreci evde geçirmekten hiç rahatsız değil.

Berkar Güven’in geliri Ahbap derneğine bağışlanan ve koronavirüs salgınından zarar görenlere aktarılan youtube programının konuğu Çağlar Ertuğrul oldu. “Yalnızlığı seviyorum.İnsanlardan uzak olmayı seviyorum” diye konuşan Çağlar Ertuğrul, evde kalmanın kendisi için normal bir durum olduğuna değindi.

1 senedir yoğun çalıştığı için bu dönemi tatil gibi gördüğünü ifade eden Çağlar Ertuğrul, “Sağlığım yerinde buna şükrediyorum” dedi. Ünlü oyuncu bu karantina sürecinde İzmir, Urla’da bulunduğunu ve evlerinin bahçesiyle ilgilendiğini anlattı.

Koç Üniversitesi’nde mühendislik okuyan Çağlar Erturğul o dönemde tiyatro gruplarında yer aldığını ve iyi tepkiler alınca da devam ettiğini anlattı.Akademi 35 Buçuk Sanat evinde profesyonel düzeyde eğitim alan Çağlar Ertuğrul, bir süre tiyatroda rol aldığını ama para kazanamadığını söyledi.

Ailesinin artık mühendislik mesleğini yapması gerektiğini söylediği dönemde Dağ filminin yönetmeni Alper Çağlar ile görüşen Çağlar Ertuğrul, canlandırdığı Oğuz karakteri ile tanındı. Filmin beğenilmesi ve Çağlar Ertuğrul’un da dikkat çekmesi büyük bir şans oldu.

Kurt Seyit ve Şura dizisinde Yusuf’a hayat veren oyuncu, bir süre daha ailesinden mühendislik yapması konusunda telkinler aldı. Ancak Çağlar Ertuğrul, dizilerden para kazanınca artık oyunculuğun mesleği olduğunu ifade etti.

Oyuncu, “Pişman değilim. Ama bazen deli cesareti geliyor. Sınavlara bir daha girmek için. Mesela fizik okumak istiyorum. Astrofiziğe merakım var” diye konuştu.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz: