Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Özge Özacar bukalemun gibi sürekli değişiyor!

Özge Özacar bukalemun gibi sürekli değişiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Onedio’nun yotube kanalındaki programda sosyal medyadan gelen soruları yorumlayan ünlü oyuncu Özge Özacar, bir itirafı ile dikkat çekti. Ünlü oyuncu, şu anda 24 yaşında olduğunu ve geçmişte yaşadığı tüm tecrübeler için de teşekkür eden bir yapısı olduğunu anlattı.

Özcacar, “Gerçekten her sene insan çok değişiyormuş.Her yıl sanki bambaşka bir Özge’ymişim gibi geliyor. Şu an baktığımda üzüldüğüm, ağladığım ‘şu niye oldu, bunu niye yapmadım ya da bunu niye yaptım’ dediğim ne varsa hepsine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu, bugünkü halini geçmişte yaşadıklarına borçlu olduğunu ifade etti. Küçükken gazeteci, televizyoncu olmayı hayal eden genç oyuncu, keşfedilme hikayesini de açıkladı.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Özacar, bir dönem CNNTÜRK’te çalıştığını ve işin mutfağında yer aldığını, üniversitenin ilk yılında iken şu anki menajeri ile tanıştığını ve arkadaşlarının da teşviki ile oyunculuğa adım attığını sözlerine ekledi.

Halit Ergenç ve Haluk Bilginer ile bir işte oynamayı çok arzuladığını anlatan oyuncu, onlardan birçok şey öğrenebileceğini belirtti.