Ana sayfa Sosyal Medya Sevgili Geçmiş’in dört genç kadın oyuncusu büyük dostluk kurdu!

Sevgili Geçmiş’in dört genç kadın oyuncusu büyük dostluk kurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz hafta 8. bölümüyle final yaparak veda eden Sevgili Geçmiş dizisinin ekran macerasının kısa sürmesi izleyenleri de tüm set ekibini ve oyuncuları da çok üzdü.İzmir’in Urla ilçesinde çekimlerin yapılması nedeniyle keyifli günler yaşayan dizi ekibi, hem tatil yaptı hem işlerini sürdürdü…

Özge Özacar, Melis Sezen, Sevda Erginci ve Elifcan Ongurlar ise bu yapım sayesinde çok iyi kaynaştı. Sette birlikte dedikodu yapan, yemeklerden konuşan ve hayatları hakkında birbirlerine özel bilgiler veren bu dört kadın oyuncu, aynı zamanda yemeklere de bir hayli düşkündü.

Özge Özacar, bu durumu Onedio’nun youtube kanalındaki söyleşisinde açıkladı. 4 genç ismin kaynaşmaları ve keyifli halleri güzel dostlukların da kurulmasını sağladı.

Özacar, “Vallaha o kadar güzel dört kız arkadaş olduk ki, size anlatamam. Her birimiz çok farklı karakterdeyiz, çok farklı ilgi alanlarımız vardı. Ancak oturup dedikodu da yapıyorduk, yemek konuşuyorduk ve deli gibi yemek yiyorduk. Tatlılar, pidelar falan… Nasıl başladık ve nasıl bir fizikle bitirdik, inanın hala bilmiyorum. Sevda’yı da Melis’i de Elifcan’ı da çok seviyorum. İyi ki onlarla bu işte beraberdik. Çok çok keyifliydi bizim için, çok eğlendik” diye konuştu.