Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özberk’in büyük dizi şanssızlığı

Özge Özberk’in büyük dizi şanssızlığı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Özberk, uzun yıllardır ekranda olan isimlerden birisi… En son Kalbimdeki Deniz dizisi ile 2016-2018 yılları arasında setlerde yer aldığı dönemden neredeyse 2 yıl sonra, yeni bir proje ile anlaştı.

Mart ayında çekimleri başlayan ve Fox TV için hazırlanan Bir Annenin Günahı dizisinde Suna karakterinin heyecanını yaşayan oyuncu, ilk şanssızlığı pandemi dolayısı ile yaşadı.Mart ayında başlayan çekimler, pandemi nedeniyle durduruldu.

İlk iki bölüm çekilmişti ama Fox TV,süreç içinde diziden vazgeçti. Bir süre akıbeti belirsizleşen Bir Annenin Günahı, daha sonra Kanal D tarafından alındı. Ekip yeniden bir araya geldi ama değişiklikler de vardı. Özge Özberk’in partneri de Mehmet Aslantuğ değil, Musa Uzunlar oldu.

Dizi iddialı bir şekilde Cumartesi akşamları yayınlanmaya başlandı. Filipinler’de başarılı olmuş bir dizinin uyarlamasıydı. Ancak reytingler pek de iyi gelmedi. Sosyal medyada ise dizinin hikayesi klişe bulundu. Özge Özberk hayranları, oyuncunun 2,5 yıl sonra yeniden ekrana dönüşünden memnundu.

Ancak dizi 5 bölüm yayınlandı ve ne yazık ki ekranda tutunamadı. Kanal D, final bile yaptırmak istemedi ve geçtiğimiz Cumartesi günü yayınlanan 5. bölüm aslında dizinin bitişinin de resmiydi…

Özge Özberk, kariyerinde birçok farklı rolde yer aldı. Çok da başarılı işlere imza attı. Uzun bir aradan sonra ekrana döndü ama şanssızlık yakasını bırakmadı.

Oyuncu, instagram hesabından da veda mesajı yayınladı. Özberk, “Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma sonsuz ❤️ ” diyerek vedasını yaptı.