Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özder’in doğum günü için eşi Sinan Güleryüz harika bir şey yaptı!

Özge Özder’in doğum günü için eşi Sinan Güleryüz harika bir şey yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Mucize Doktor dizisinde Kıvılcım karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Özge Özder, 1 Nisan 1978’de dünyaya geldi. Oyuncu geçtiğimiz gün 42. yaşını kutladı. Özder’in eşi Sinan Güleryüz ise akılları alan bir kutlama hazırlayarak eşini mutlu etti.

Sinan Güleryüz, evlerinde karantina altında oldukları ortamda eşinden habersiz bir video çekti. Güleryüz, “Seni seven insanlar da bu doğum gününde seninle birlikte olmak için ellerinden geleni yaptılar. Buseneki doğum günü çok zor döneme denk geldi.Ama insanların ne kadar güzel bir sevgi, arkadaşlık, dostluk ve kalbinden bir parça vermişsin ki, gerçekten hiç kimse beni kırmadan hemen bana dönüş yaptılar” diye konuştu.

Herkesin psikolojik olarak düşük ve kötü olduğu bu dönemde herkesin Özge Özder’e güzel mesajlar verdiğini belirten Sinan Güleryüz, bunun da kendisini duygulandırdığını ifade etti.

Güleryüz, “Öncelikle hepsinin kalbinden öpüyorum. Hepsi o kadar değerli ve kıymetli ki, gerçekten hemen bam diye yolladılar bana” diyerek videoyu tamamladı. Bu video Özge Özder’in youtube kanalında yayınlandı.

Ünlü oyuncu Özge Özder’in arkadaşları, dostları ve ailesinden birçok kişi mesajlarıyla,yaptıkları şovlarla ünlü oyuncunun doğum gününde güzel mesajlar verdi.

İşte Ayça Varlıer,Selim Bayraktar, İpek Karapınar gibi birçok ünlü isimin mesajlarının da yer aldığı özel doğum günü paylaşımı: