Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova reytingde müthiş bir sıçrama yaptı!

Bir Zamanlar Çukurova reytingde müthiş bir sıçrama yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor’un tekrar bölümünün olduğu 2 Nisan Perşembe akşamı Bir Zamanlar Çukurova dizisi müthiş bir performans sergileyerek hem totalde grubunda hem de ABC1 grubunda günün en çok izlenen yapımı oldu. AB grubunda ise dizi, Fox Ana Haber’in ardından ikincilik koltuğuna oturdu.

Koronavirüs salgın krizini fırsata çeviren atv’nin dizisinin reytinglerinin yükselişi de dikkat çekiciydi.Bir Zamanlar Çukurova’nın 62.bölümü Tüm Kişiler’de %17,69 izlenme oranı ve %33,40 izlenme payı, 20+ABC1’de %15,49 izlenme oranı ve %29,57 izlenme payı alarak müthiş bir sıçrama sergiledi. AB’de ise %13,12 izlenme oranı ve %26,86 izlenme payı ile yine büyük başarısını sergiledi. İşte 2 Nisan Perşembe akşamı en çok izlenen ilk 10 program listesi:

Bir Zamanlar Çukurova reytingde müthiş bir sıçrama yaptı! 7

Adana’da çekilen dizinin gelecek hafta 63. yeni bölümünün de yayınlanacağı fragman ile duyuruldu. Dizinin önümüzdeki hafta da bu oranları yakalaması ve izleyici sadakatini artırması bekleniyor.

2. sezonuyla ekranda yerini alan Bir Zamanlar Çukurova, müthiş bir çıkış yaparak şimdiden 3. sezonu için de çok güçlü bir noktada olacağını gösteriyor.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’da başrollerde Vahide Perçin, Uğur Güneş,Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık bulunuyor. Dizide Behice’yi oynayan Esra Dermancıoğlu ve Müjgan olarak izlediğimiz Melike İpek Yalova da başarılı performansları ile göz dolduruyor.