Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk yeni bir maceraya atıldı!

Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk yeni bir maceraya atıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, sevgilisi Burak Yamantürk ile gününü gün ediyor. İki ünlü isim, normalleşme sürecine hızlı başladı. Tatile çıkan ikili, birlikte yeni bir maceraya da atıldı.

Marmaris Bozburun’a giden çift burada yat kulübümden yelkenli kullanmasını öğrendi. Birlikte yelkenli tekneye binen iki ünlü oyuncu, aldıkları eğitim ile kendilerini rüzgarın kollarına bıraktı. Hayatında ilk defa rüzgar okumayı öğrendiğini belirten Özge Özpirinçci, “Ona ayak uydurmayı öğreniyordum. Çok eğlenceli ve heyecanlıydı” diye mesaj yazdı.

Burak Yamantürk’ün iskotada kendisinin ise dümende durduğunu anlatan Özpirinçci, “O bana söylendi, ben ona söylendim ama pruvamız neta, rüzgarımız kolay oldu hep” ifadelerini kullandı.

Hayatının en heyecanlı anlarını da bu gezide yaşadığını belirten ünlü oyuncu, “O anlar hayatımın en heyecanlı anları olarak aklımda sonsuza kadar kalacak. Burak Yamantürk ile bir maceraya daha imza atmış olduk” mesajıyla birlikte video paylaştı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Yakın zaman #tbt si @bozburunyachtclub gittik ve tabiki @edhem ile dingiye ciktik! Hayatimda ilk defa ruzgari okumayi ve ona ayak uydurmayi ogreniyodum. Cok eglenceli ve heyecanliydi. Edhem bize artik cozdunuz bu isi bensiz cikabilirsiniz dedi. @burakyamanturk iskotada ben dumende gezdik durduk Bozburunda. O bana soylendi ben ona soylendim ama pruvamiz neta ruzgarimiz kolay oldu hep! ❤️ Hadi artik donuse gecelim dedik ve ne olduysa o zaman oldu. Neyse ki Edhem’e sen hic dingiyle battin mi diye sordugumda “çoooook” cevabini almistim. Yoksa ikinci videoda izlediginiz goruntude muhtemelen baya korkardim ama o anlar hayatimin en heyecanli anlari olarak aklimda sonsuza kadar kalacak. @burakyamanturk ile bir maceraya daha imza atmis olduk! Cok tesekkur ederim @edhem bana yelken askini kazandirdigin icin!!!! ⛵️????

Ozge Ozpirincci (@ozpirincci)’in paylaştığı bir gönderi ()