Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özpirinçci öyle bir poz verdi ki, dosta düşmana mesaj gibiydi!

Özge Özpirinçci öyle bir poz verdi ki, dosta düşmana mesaj gibiydi!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Kadın dizisinde Bahar karakteriyle geride bıraktığımız sezon harikalar yaratan Özge Özpriniçci, kariyerinin zirvesinde yer alan bir isim.

Yeni sezonda da Kadın dizisi yine ekranlarda fırtına gibi esecek. Bu başarıda en büyük pay tabii ki Özge Özpirinçci’nin olacak.

Rolünü harika canlandıran, Bahar’ın hayatını ekran başındakilere inandıran Özpirinçci, set dışındaki halleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Dizinin sezon finalinin ardından saçlarının beyazlamasıyla, bikinili pozlarıyla magazin medyasında boy boy yer alan oyuncu, bu olaylara hiç takılmadığını, cool bir isim olduğunu da sergiliyor.

Birçok ünlü ismin kolay kolay hazmedemediği konularda çok rahat olduğunu gösteren Özpirinçci, bu haliyle birçok konuda kendisiyle barışık olduğunu da sergiliyor.

Bu anlardan birisi de İspanya’da sevgilisi Burak Yamantürk ile tatili sırasında ortaya çıktı.

Yorgunluk atan ünlü çift, sosyal medyada mutlu oldukları anın fotoğrafını paylaştı.

Özpirinçci paylaşımında romantik anları için “Ben zamanı burada durdurdum” ifadesini kullandı.

KADIN DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Birçok ünlü ismin bikinili görüntü vermemek için kılı kırk yardığı, sevgilisini gizlemek için her yolu denediği bir ortamda Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk’ün cool halleri dikkatleri üzerlerine çekti.

Özpirinçci hem dizideki rolüyle hem de normal hayatındaki cool halleriyle sempati ve hayran kazanmada önlenemez bir yükselişe sahip…