Ana sayfa Dizi Haberleri Berk Oktay konusunda çok yakında her şey ortaya çıkacak!

Berk Oktay konusunda çok yakında her şey ortaya çıkacak!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Savaşçı dizisiyle son iki sezondur Fox TV ekranında çok başarılı bir performans sergileyen Berk Oktay, dizinin 3. sezonu öncesinde tatil yaparak moral bulmaya çabalamıştı.

Zira ünlü oyuncunun hem eşi Merve Şarapçıoğlu ile boşanma sürecinde olduğu ortaya çıkmış hem de çıplak görüntüleri birileri tarafından sosyal medya hesapları hacklenerek buradan yayılmaya çalışılmıştı.

Tatilde keyifsiz halleriyle görüntülenen oyuncu, eşine şiddet uyguladığı haberleri ile de gündemde yer almıştı.

Tüm bu gelişmelerde konuşmamayı tercih eden Berk Oktay, ilk kez Bodrum’da magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı.

Kendinden emin ve sakin tavrıyla dikkatleri çeken Oktay, Savaşçı dizisi hayranlarını da memnun etti. Zira ünlü oyuncu Ağustos başında Eskişehir’de başlanacak olan 3. sezon çekimleri öncesi moralinin daha iyi olması ve sözlerine yansıyan gerginlikten uzaklaşmış haliyle dikkat çekti.

Berk Oktay konusunda çok yakında her şey ortaya çıkacak! 7

Berk Oktay, hackleme olayları konusunda adli sürecin devam ettiğini belirterek, “Çok yakında neyin ne olduğu ortaya çıkacak be de rahatlayacağım” ifadesini kullandı.

Emniyet birimlerinin çalışmalarına teşekkür eden Oktay, bu yıpratma kampanyasına kapılmayan ailesine, dostlarına ve medya mensuplarına da teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Bu durumu bir karalama kampanyası olarak ifade eden Oktay, “Rüzgar kayadan sadece toz alır” diyerek de kendinden emin hallerini gösterdi.

SAVAŞÇI DİZİSİ  BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Berk Oktay’ın ‘Allah düşmanımın başına vermesin” sözü ise ne kadar zorlu bir süreçten geçtiğinin özeti gibiydi.

Videodan da Oktay’ın sözlerini izleyebilirsiniz.