Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci paylaşımlarıyla sinir bozuyor! Arkadaşına bile rest çekti!

Özge Özpirinçci paylaşımlarıyla sinir bozuyor! Arkadaşına bile rest çekti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara en son Kadın dizisiyle gelen Özge Özpirinçci, geçtiğimiz yazın ve pandemi sürecinin acısını çıkarırcasına tatil yapmaya devam ediyor! Oyuncu, pek çok meslektaşının İstanbul’a ya da dizilerinin çekildiği şehirlere gitmesine karşın, hala tatilde!

Pandemi döneminde yaşanan karantinayı İstanbul’da geçiren oyuncu, Haziran ayında ilk fırsatta Marmaris Bozburun’a gitmişti. Meslektaşı ve sevgilisi Burak Yamantürk ile kısa süreliğine bir kaç kez İstanbul’a gelen oyuncu, yaz boyunca ünlü arkadaşlarının da zaman zaman katıldığı tatilini uzattıkça uzatıyor!

Aslında geçtiğimiz yaz Kadın dizisinin sezon arasında ‘Biz Böyleyiz’ isimli filmde oynamış ve tatili kısa yapmak durumunda kalmıştı. Bu yıl ise henüz bir projesi olmadığı anlaşılan Oyuncu, güneşi ve denizi bırakmayı pek istemiyor anlaşılan!

Eylül sezonunun da açılmasıyla meslektaşları dizilerde oynamaya başladı ama Özpirinçci hala tatilden pozlarını paylaşmaya devam ediyor. Bir süre önce Netflix’in ‘Şimdiki Aklım Olsaydı’ isimli projesinde, Burak Yamantürk ile birlikte oynayacağı duyulmuştu. Ancak hazırlık aşamasındaki dizinin önce iptal edildiği, sonra da devam edeceği konuşuldu. Anlaşılan proje ile ilgili bir gelişme olmadığı gibi, yeni bir dizi projesi için de bir kararı yok Özge Özpirinçci’nin…

Herkesin iş başı yaptığı bir süreçte keyifli deniz fotoğraflarını, eğlenceli anlarını, hala tatilde olduğunu gösteren pozlarını paylaşan oyuncu, haliyle kimi takipçilerini olduğu kadar arkadaşlarının da tabiri caizse, sinirlerini bozuyor!

Yakın arkadaşı Mert Vidinli de pek çok kişinin içinden geçeni söyleyerek Özpirinçci’yi esprili bir yolla taşlamış!  “Artık döner misin lütfen?” yazan Vidinli’ye yanıt da hemen geldi!

Özge Özpirinçci  tek kelimeyle net bir yanıt vermiş arkadaşına! ‘Hayır!” Bu mesajlara bakılırsa, Özge Özpirinçci’nin dönmeye pek niyeti olmadığı gibi yakın zamanda bir projesi de yok!

İşte Özpirinçci’nin paylaşımı ve Mert Vidinli ile mesajlaşması…

Özge Özpirinçci paylaşımlarıyla sinir bozuyor! Arkadaşına bile rest çekti! 8

Özge Özpirinçci paylaşımlarıyla sinir bozuyor! Arkadaşına bile rest çekti! 9