Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özpirinçci, hayatı sanki dizi senaryosu sanıyor!

Özge Özpirinçci, hayatı sanki dizi senaryosu sanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özge Özpirinçci’den inanılmaz söz: Yanlışlıkla birisini öldürsem…! Kadın dizisinde Bahar karakteri ile ekranda yer alan ve 3 sezon boyunca da büyük başarılar elde eden Özge Özpirinçci, önceki gün arkadaşı Serkan Altunorak ile instagram canlı yayınında buluştu.

GQ dergisi Türkiye hesabında yapılan canlı yayın sırasında Özge Özpirinçci güvendiği insanları açıklarken söylediği söz ile dinleyenleri şoke etti. Bu hayatta en çok da abisi Emre’ye güvendiğini ifade eden Özge Özpirinçci, bunu bir örnek ile açıklamak isteyince, skandal sözler de o an ağzından döküldü.

“Tabii ki de Emre, benim abim. Tabii ki de her koşulda, güvenmenin de ötesinde, atıyorum birini öldürdüm. ‘Emre ben birini öldürdüm’ dediğimde, ‘aman Tanrım Özge ne yaptın’dan önce… Ok. tamam, sakin ol. Nereye gömeceğimizi gömeceğimizi biliyorum diyecek bir insan ol.”

Bu diyalog üzerine sözlenecek tek söz, Özge Özpirinçci kendisini hayatın içinde dizi senaryosunda sanıyor galiba… Yoksa bir insan böyle bir örneği nasıl verebilir ki… Bir ilginç olan noktada Özge Özpirinçci’nin böyle bir senaryoyu düşünebiliyor olması…

Özge Özpirinçci, hayatı sanki dizi senaryosu sanıyor! 7

Sevgilisi BurakYamantürk’e de her koşulda güvenebileceğini ifade eden oyuncu, Berrak Tüzünataç’a olan güvenini de şu sözlerle anlattı: “Hemcinsim olarak düşündüğümde de Berrak geliyor aklıma. Her koşulda ne olursa olsun hayatımda asla beni yargılamadan, küçüksemeden herhangi negatif bir şekilde yaklaşmadan önce, sadece beni anlamaya ve yanımda olmaya çalışan bir insan. İyi günde de kötü günde de…”

Pandemiden sonra yapacaklarını da anlatan oyuncu, denize girmeyi arzu ediyor, çıplak ayakla yere ve çimene basmayı da çok istiyor. Konuşmayı videodan izleyebilirsiniz.