Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Altuğ’u sosyal medyada yine çıldırttılar!

Pınar Altuğ’u sosyal medyada yine çıldırttılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çocuklar Duymasın dizisinin Meltem’i olarak hafızalara kazınan Pınar Altuğ, koranavirüs salgını nedeniyle ailesiyle evinde karantina altında. Bu durum fırsata çeviren oyuncu, kızı Su ile birlikte instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla, canlı yayınlarla takipçilerine yemek tarifleri veriyor.

Pınar Altuğ’un uzun süredir düzenli bir şekilde yaptığı bu faaliyetler takipçileri tarafından da ilgiyle izleniyor. Ancak bazı zamanlar gelen yorumlara kızan oyuncu, hemen karşılık vermeyi de ihmal etmiyor.

Yağmur Atacan ile evliliklerinin 12. yılını geçtiğimiz gün kutlayan Altuğ, bir takipçisinin yorumuna fena halde sinirlendi. Yoruma yanıt vermekten çekinmeyen Pınar Altuğ, daha önce de takipçilerinin farklı yorumlarına tepki gösteren yanıtlar vermişti.

“Ülke ve dünya bu haldeyken bu resim hiç olmamış biraz edep…” diye yorum bırakan bir takpiçiye Pınar Altuğ şu şekilde yanıt verdi:

“Edepsizlik neresinde acaba? Evlendiğimiz gün nikahın hemen ardından çekilmiş bir fotoğraf, ülkenin haliyle ne alakası var anlatırsanız ben de anlayayım.”

Pınar Altuğ'u sosyal medyada yine çıldırttılar! 7

Ünlü oyuncunun sıklıkla takipçilerinin yorumlarına yanıt verdiği ve bazen sert sözler de söylediği biliniyor.