Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özpirinçci’den çok konuşulacak adım! Ünlü isimlere örnek olacak hareketiyle takdir topladı

Özge Özpirinçci’den çok konuşulacak adım! Ünlü isimlere örnek olacak hareketiyle takdir topladı

tarafından zk zk
Kadın dizisindeki Bahar karakteriyle gönülleri bir kez daha fetheden Özge Özpirinçci, ünlü isimler arasında bir sosyal sorumluluk kampanyası başlattı!
Televizyongazetesi/Detay

Bir süredir sosyal medyanın gündeminden de inmeyen ‘ilik nakli’ ile ilgili konuyu kendi hesaplarında sürekli paylaşan Özpirinçci, ünlü isimlere de örnek olacak bir adım attı.

İlik nakli bekleyen insanlar için herkesi kan vermeye çağıran Özge Özpirinçci, bizzat kendisi ilk olarak kan verdi ve kampanyanın yayılması için sosyal medyadan çağrı yaptı.

Özpirinçci’nin Kadın dizisinde oynadığı Bahar karakteri de uzun süre ilik beklemiş ve yaşadığı dram ekran başındaki izleyenleri de çok etkilemişti. İlik nakli olduktan sonra düzelen Bahar, hayatına kaldığı yerden devam ediyor. Bu hastalığı oynadığı rolle de anlatmaya çalışan Özpirinçci, bu konudaki duyarlılığını gerçek hayatta da göstermeye devam ediyor.

Özpirinçci, yakın arkadaşları olan Berrak Tüzünataç ve Selin Şekerci’ye sosyal medyadan meydan okuyarak onlardan da aynı duyarlılığı beklediğini duyurdu.

Ünlü oyuncu, instagram hesabının story bölümünden konuyla ilgili yeni bilgiler, kan vermek isteyenlerin ulaşabileceği adresleri de halen paylaşmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Özpirinçci, kan vermek için gittiği Kızılay’ın kan alma noktalarından birinden yayınladığı videoya şu notu düşmüştü:

“Hadi bakalim! Herkes harekete geciyor! İlik nakli bekleyen herkes icin size en yakin kan verme noktasini bulun once. İster kanver.org dan ister telefonunuzla 168’i arayarak. Sadece 3 tup kan aliniyor! Hepsi bu! Meydan okudugum @selinsekerci ve @berrocks tan da kan verip kendi iki arkadaslarina meydan okumalarini istiyorum! Saglikla kalın, kan verin ve donör olun! Videoda sonlara dogru biraz yalpalamışım mazur gorun ?) Bu videoyu izleyen herkese de benden bir mesaj! Gidin kan verin ve iki arkadasiniza meydan okuyun! #kanveriyorummeydanokuyorum #kanverindonörolun”