Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özpirinçci’den Kadın dizisinde anlamlı ve duygusal veda!

Özge Özpirinçci’den Kadın dizisinde anlamlı ve duygusal veda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, Kadın dizisinde Bahar karakterine hayat verdi. 81. bölümüyle bugün hayranlarına veda eden dizide en büyük kazancı elde edenlerden birisi de Özpirinçci oldu. Başarıyla canlandırdığı karakter ile kariyerinin en üst noktasına ulaşan oyuncu, instagram hesabından diziye veda mesajı paylaştı.

Hem birlikte çalıştığı isimlere teşekkür eden hem de tüm dizinin ekibini mesajında anan Özge Özpirinçci, hem duygusal hem de anlamlı ifadeler kullandı.

Ünlü oyuncunun veda mesajında, “Bazı hikayeler vardır, sonunu bilmeden koyuluyorsun yola. Bütün risklerini, avantajlarını, getireceklerini, götüreceklerini, kazandıracaklarını, kaybettireceklerini, öğreteceklerini, değiştireceklerini, zorluklarını ve bütün bunların sana ne katacağını tahmin edersin ama çok daha fazlasını edinirsin yolun sonunda. Hayatta ne olursa olsun hep ‘iyi insan’olmaya çalışan biriyim. Ve sen, yorgun ama güzel savaşçı Bahar, beni bu misyonumda bir adım daha ilerlettin. Çünkü Hande Altaylı ruhuyla, kalemiyle her bölüm döktürdü. Çünkü,Merve Girgin’in eli hep üstümüzdeydi” diyerek birlikte yol aldığı isimlerden önemli destek gördüğünü anlattı.

Çocuklarını canlandıran Nisan ve Doruk’a hayat veren Kübra Süzgün, Ali Semi Sefil ile birlikte yol arkadaşları; Caner Cindoruk, Feyyaz Duman, Şerif Erol, Gökçe Eyüboğlu, Seray Kaya, Ayça Erturan, Bennu Yıldırımlar ve Hümeyra teşekkür eden oyuncu, bu isimleri de yoldaşı olarak nitelendirdi.

Tüm set ekibinin de kendisini hep kolladığını ve işini kolaylaştığını yazan Özge Özpirinçci, “Her birinize tek tek çok teşekkür ederim. Yayında ve yapımda emeği geçen bütün gizli savaşçılara çok teşekkür ederim. Medyapım’a teşekkür ederim. Fox TV’ye teşekkür ederim. Bu projenin hayata geçmesini mümkün kılan her tesadüfe teşekkür ederim” diye yazdı.

Oyuncu, 81 bölüm boyunca ekran başında destek veren izleyicilere de teşekkür ettiği mesajında, “Bir hikayenin, bir karakterin daha sonuna geldik. Beni büyüttüğün için Kadın ve canım Bahar sana çok teşekkür ederim. Bu macera bütün gerçek Bahar’lara bir saygı duruşu olsun. Sevgiyle kalın” diyerek mesajını tamamladı.

Özge Özpirinçci'den Kadın dizisinde anlamlı ve duygusal veda! 7