Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi final yaptı ama hemen ekrandan gitmiyor!

Kadın dizisi final yaptı ama hemen ekrandan gitmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Kadın dizisinin 81. final bölümü Fox TV ekranında 4 Şubat Salı akşamı izleyicilerle buluştu. Dizinin mutlu biten finalinden sonra ekranda silineceğini bekleyen izleyiciler yanılıyor. Fox TV, Kadın dizisinden bir hafta daha fayda sağlamayı planlıyor.

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Seray Kaya, Şerif Erol, Gökçe Eyüboğlu, Feyyaz Duman, Hümeyra gibi önemli isimlerin rol aldığı Kadın dizisi 3 sezondur ekranda yer alıyor.İlk başladığı günden finale kadar milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplayan yapım, aldığı reytinglerle de hep üst sıralarda yer aldı.

Kadın dizisi mutlu sonla final yaparak veda etti ama Fox TV, dizinin anısına 11 Şubat Salı akşamı da özel bir bölüm yayınlayacak. Bu özel bölümün fragmanı paylaşıldı.

Kadın dizisi hayranlarına nostalji de yaşatacak olan bu özel bölümden ilk sahnelerden finale kadar gelen en önemli noktalara değinilecek.İzleyiciler için Kadın dizisinin dünden bugüne nostaljisi olacak. İşte Özel bölüm fragmanı: