Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Özge Özpirinçci’den kalıpları yıkan açıklama! Ayşe Özyılmazel’in o yazısına yanıt verdi!

Özge Özpirinçci’den kalıpları yıkan açıklama! Ayşe Özyılmazel’in o yazısına yanıt verdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Kadın dizisinde oynadığı Bahar karakteriyle ekranlarda olan Özge Özpirinçci, başarılı oyunculuğunun yanı sıra doğallığıyla da dikkat çeken bir isim.

Sosyal medya paylaşımlarında makyajsız görünmek, beyazlamış saçlarının görünmesi gibi ayrıntılara takılmayan oyuncu, güzellik kavramının kadın üzerinden nasıl bir duruma dönüştürülmeye çalışıldığına dikkat çekerek yaratılan algıya tavrını da gazeteci Ayşe Özyılmazel’in bir instagram paylaşımında kendisini de etiketlemesiyle ortaya koydu!

Ayşe Özyılmazel, Hadise’nin makyajsız görüntülendiği gazetedeki bir haberi instagram sayfasından paylaşarak, Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Cengiz Semercioğlu’nun “Sen hiç Ajda Pekkan’ı dışarıda makyajsız gördün mü?” sorusunu doğru bulmadığını söyledi.

Ünlülerin mükemmel görünme telaşlarının artık ilgi çekmediğini, sahici gelmediğini belirten Özyılmazel, dünya ünlülerinden örnek verip daha sonra Özge Özpirinçci’ye de atıfta bulunarak kilolarını, kırışıklıklarını, saçlarındaki beyazları saklamayan ünlü isimlerin duruşlarına dikkat çekiyor.

Yılmazel’in “Bitsin artık bu makyaj, selülit, kilo, kırışıklık bekçiliği” diyerek bu tür tartışmaların gereksiz olduğu vurgusunu yaptığı yazısı üzerine Özge Özpirinçci de instagram sayfasının Story bölümünden düşüncelerini paylaşıp, Özyılmazel’e de teşekkür etti.

İşte Özge Özpirinçci’nin paylaşımı:

Özge Özpirinçci'den kalıpları yıkan açıklama! Ayşe Özyılmazel'in o yazısına yanıt verdi! 7

İşte Ayşe Özyılmazel’in paylaşımı:

https://www.instagram.com/p/ByCg9VPnEKO/?utm_source=ig_web_copy_link