Ana sayfa Sosyal Medya Özge Yağız ve Tolga Mendi ikilisi Sol Yanım setinde iyi mi anlaşıyorlar yoksa sorun mu yaşıyorlar?

Özge Yağız ve Tolga Mendi ikilisi Sol Yanım setinde iyi mi anlaşıyorlar yoksa sorun mu yaşıyorlar?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yemin dizisinde 2 sezon Reyhan karakterine hayat verdikten sonra ünlenen Özge Yağız, Star TV dizisi Sol Yanım ile setlere geri dönüş yapmıştı. Oyuncu, başarılı performansı ile yeni dizisinde övgü alırken, başroldeki arkadaşı Tolga Mendi’yi de övdü.

Mendi, daha önce Yeni Gelin dizisinde Jessica May ile iyi bir partner olmuş ve bu yapım sayesinde ünlenmişti. Özge Yağız ve Tolga Mendi ikilisinin uyumu da izleyiciler tarafından beğenildi. İkilinin setteki iletişimlerinin nasıl olduğu da merak ediliyordu. Onedio’nun youtube kanalına konuk olan ikili, birbirleri ile iyi anlaştıklarını söyledi.

Dizi hayranlarının Serra ve Selim ikilisine geçer not verdiği zaten sosyal medyadaki yorumlardan anlaşılabilir. Yeni dizi çifti olarak ilgi gören ikili, sette de birbirleri ile yakın işbirliği içinde ve sorunsuz şekilde çalışıyor.

Tolga Mendi, “Tahtaya falan bir yere vurayım, anlaşamadığımız bir yönümüz yok, olmasın da. Böyle olduğu zaman kelimeler hayatın yüzde 35’i, enerji yüzde 65’i. Aranızda kötü bir enerji olduğu zaman bu ister istemez ekrana da yansıyor. Şu anda anlaşamadığımız bir durum yok. Anlaşamasak dahi, bir konuda bir sıkıntıya girsek dahi birbirimiz ile konuşup bunu çözebiliyoruz. Bu gerçekten kıymetli ve güzel bir şey” ifadelerini kullandı.

Partneri ile iyi anlaştıklarını doğrulayan Özge Yağız ise şunları söyledi: “Tolga, gerçekten çok iyi bir insan. Huzurlu bir şekilde çalışıyoruz. Ben, bu açıdan çok mutluyum. Çünkü huzursuzluk beni hep çok demotive ediyor. Ben çok huzurlu çalışıyorum.”

Tolga Mendi de sette çok huzurlu çalıştığını ifade etti ve partnerine de teşekkür etti.