Ana sayfa Sosyal Medya Özcan Deniz, iki kelime ve bir fotoğraf ile eleştirileri umursamazken, takipçilerden ders niteliğinde yanıtlar geldi!

Özcan Deniz, iki kelime ve bir fotoğraf ile eleştirileri umursamazken, takipçilerden ders niteliğinde yanıtlar geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Seni Çok Bekledim isimli dizinin yayın günü 29 Ocak Cuma olarak belirlendi. İlk bölüm öncesinde izleyicilerin heyecanını yükselten afiş ve fragmanlar da paylaşıldı. Ancak başrol oyuncusu Özcan Deniz çok farklı bir konu ile magazin gündeminde baş sırada bulunuyor.

İrem Helvacıoğlu ile birlikte başrolünde yer aldığı yeni dizisinin tam da ortaya çıktığı dönemde ünlü oyuncu hakkında, eski eşi Feyza Aktan tarafından yapılan şikayetin yanı sıra, 2 ay uzaklaştırma cezası olması gündemin ilk sırasında yer almaya devam ediyor. Özcan Deniz, yaptığı açıklama ile tüm iddiaları reddetti.

Ancak Feyza Aktan’ın şikayet dilekçesinde yer verdiği konular oldukça ciddi ve sıkıntı yaratacak olaylarla dolu… Aktan diyor ki: “Beni aldattığı için evi terk ettim. Evime gelip boğazıma yapıştı, tokatlar attı, kafama vurdu. Hamileydim, karnımın üstüne gelecek şekilde beni yere itti. Polisi ararsan yüzünde sigara söndürürüm dedi.”

Özcan Deniz, iki kelime ve bir fotoğraf ile eleştirileri umursamazken, takipçilerden ders niteliğinde yanıtlar geldi! 8

Bu konunun magazin gündeminden düşmeyeceği ve Özcan Deniz hakkında eleştirilerin artmaya devam edeceği de gözlemleniyor. Hatta Sabah gazetesi yazarlarından Mevlüt Tezel, aynı Babil dizisinden çıkartılan Ozan Güven gibi Özcan Deniz’in de yer aldığı tüm projelerden geri çekilmesi gerektiğini yazdı.

İşte tam da Star TV’nin en iddialı dizisinin yayına başlamasına sayılı gün kalmış iken yaşanan bu gelişmelere Özcan Deniz, bugün instagram hesabından imalı bir paylaşımla yanıt verdi.

Oğlu Kuzey Deniz ile kanepede uyurken çekilen bir pozunu yayınlayan oyuncu, “Gerisi boş” diyerek hakkında yapılan tüm eleştirileri de bu mesaj ile yanıtlamış oldu.

Özcan Deniz, iki kelime ve bir fotoğraf ile eleştirileri umursamazken, takipçilerden ders niteliğinde yanıtlar geldi! 9

Takipçileri ise Özcan Deniz’e farklı noktalardan ama benzer bir ana fikir ile yorumlarda bulundu.

“Annesini mutlu edin, yazık bu çocuğa, davalar açmayın” diye mesaj yazan takipçiler, anne ve baba arasında yaşananların çocuğun gelişimini olumsuz etkilediği hatırlatmasını yaptı.

Bir takipçisinin şu mesajı büyük destek gördü: “Bir çocuk annesiyle büyümeli Özcan Deniz. Sen de onlara kol, kanat gereceksin; maddi manevi imkanlarını onlara sunacaksın.”

Özcan Deniz’in paylaşımına yorum bırakan bir başka takipçi ise şöyle yazdı: “Çocuğunuzun mutlu, sağlıklı büyümesini ruh sağlığının iyi olmasını istiyorsanız annesini de mutlu etmeli, çatışma yoluna değil, uzlaşma yoluna gitmelisiniz. Sizi seviyoruz Özcan bey.”

Feyza Aktan, instagram hesabından yayınladığı video ile oğlunun velayetini alma mücadelesi içinde olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Karşı tarafın bana açmış olduğu bir velayet davası var. Bu nedenle her anne gibi evladımın benden alınmaması için bir hukuk mücadelesinin içindeyim. Kimsenin kariyeriyle bugüne kadar bir derdim olmadı. Bu günden sonra da asla olamaz.

Bu zamana kadar sessizliği tercih etmemin nedeni evladımdı. Bu saatten sonra sessizliğimi bozmamın nedeni de yine evladım. Tek derdim, mücadelem evladımın velayetinin benden alınmamasıdır.”

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Feyza Aktan (@aktannfeyza)’in paylaştığı bir gönderi