Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Yağız, Yemin dizisine dönsün diye kampanya yapılıyor!

Özge Yağız, Yemin dizisine dönsün diye kampanya yapılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranında Yemin dizisi 2. sezonuyla devam ediyor. Hafta içi akşam saatlerinde yayınlanan dizinin 24 Nisan Cuma günü 235.bölümü yayınlanacak.Dizinin 2. sezon finali ne zaman olacak henüz bilinmiyor. Ancak bilinen bir gerçek var ki, başrol oyuncusu Özge Yağız, diziye veda etti.

Yemin’de Reyhan olarak izlediğimiz Özge Yağız, bir süredir magazin gündeminde de sıklıkla yer alıyor. Başarılı performansı ve güzelliği ile dikkat çeken oyuncu, geçtiğimiz gün diziye veda etmişti.

Özge Yağız’ın vedasını resmen duyurmasıyla birlikte birçok hayranı sosyal medyada geri dönmesi yönünde kampanya başlattı. Özge Yağız yeniden diziye dönsün diye, sosyal medya platformlarında mesajlar paylaşan takipçiler, oyuncuya da birçok mesaj göndererek fikrini değiştirmeye çalıştı.

Özge Yağız, Yemin dizisine dönsün diye kampanya yapılıyor! 8

Ancak oyuncunun önümüzdeki sezon için Kuruluş Osman dizisi ile anlaştığı yönünde haberler geliyor. Özge Yağız, yeniden Yemin dizisine dönmeyecektir. Ancak hayranları, sosyal medyada kampanya yapmayı sürdürüyor.

Kampanya sırasında 150 bine yakın mesaj paylaşıldı.

Özge Yağız, Yemin dizisine dönsün diye kampanya yapılıyor! 9

Özge Yağız ise veda mesajında şunları yazmıştı:

“Benim naif Reyhan’ım… İçine sayısız tecrübe sığdırdığım güzel bir yolun başlangıcıydın sen. Ağladın,güldün,heyecanlandın, sinirlendin, bağırdın ve her haline kucak açan bu güzel insanları kazandın. Yemin gibi bir yuvada yaşadın yollarının hep kesişmesini isteyeceğin insanlar,ekip arkadaşları kazandın. Evlerin kızı, yüreklerin dağlar kızı Reyhan’ı oldun.

Çok şükür sevginizi,desteğinizi hissederek yine sizler için çok güzel işlerin içinde olmak ümidiyle yalnızca anlaşmam bittiği için ayrılıyorum. İyi kötü bütün yorumlarınızla öğrettiğiniz, öğrettirdiğiniz için sonsuz teşekkürler.

Hep var olun, var olun ki kusursuz olamasak bile sahip olduğumuz her kusurdan bir nebze arınalım. Gönlümüze su serpen sözünüzü, yok artık dedirten gücünüzü, dünyada ki bütün çirkinlikleri güzelleştiren gözünüzü, özünüzü, sizleri çok seviyorum. Nice kavuşmalarımız olsun, sürçülisan ettiysek affola…”