Ana sayfa Dizi İzle Masum 15 Kasım Pazar 238. bölümde Umang’ın gerçek yüzü ortaya çıkacak mı?

Masum 15 Kasım Pazar 238. bölümde Umang’ın gerçek yüzü ortaya çıkacak mı?

tarafından ker_def

Hint dizisi Masum, Kanal 7 ekranında haftanın her günü yayınlanıyor. Dizinin 15 Kasım Pazar günü 238.bölümünü izleyebilirsiniz. Yeni bölümde, Umang’ın gerçek yüzünün ortaya çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor.Umang, Modi ailesinin evinde….

Masum’da bugün Rada Umang’la evlenip Modi ailesinin evine yerleşir. Umang gerçek karısıı da beraberinde getirir. Kokila ve Gopi bu ikiliden şüphe eder. Kokila ve Gopi Umang’ın gerçek yüzünü ortaya çıkarabilecek mi?

Rada ve Umang sonuna evlenip Modi ailesinin evine yerleşir. Umang Modi ailesinden intikam almak için beraberinde gerçek karısını da Modi ailesinin evine getirir. Herkese yengesi Tripti olarak tanıttığı karısıyla birlikte gizli planlar kuran Umang, Ahem’i öldürmeyi kafasına koyar. Gopi Tripti’de bir gariplik olduğunu sezer ve onu göz hapsine alır.

Tripti Rada ve Umang’ın yalnız kalmasına izin vermez. Gopi Umang ve Tripti’yle ilgili şüphelerini Kokila’ya bahseder. Onun söylediklerini haklı bulan Kokila Umang ve Tripti’yi gözlemlemeye başlar. Tripti ve Umang’ın gerçek yüzü ortaya çıkacak mı?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:30, hafta sonu ise 16:10’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel