Ana sayfa Sosyal Medya Özgü Kaya ve Burak Serdar Şanal, Kimse Bilmez dizisinde 6 ay aşklarını saklamış!

Özgü Kaya ve Burak Serdar Şanal, Kimse Bilmez dizisinde 6 ay aşklarını saklamış!

tarafından ker_def

Özgü Kaya ile Burak Serdar Şanal uzun süre aşklarını gizlemiş! atv ekranında geçen sezon yayınlanan Kimse Bilmez isimli dizide birlikte rol alan Özgü Kaya ile Burak Serdar Şanal ikilisinin aşk yaşadığı Ocak ayının başında ortaya çıkmıştı.

Aralık ayında Kimse Bilmez dizisi final yaptı ve o güne kadar da sette böyle bir aşk yaşandığı hiç ortaya çıkmadı. Birbirlerine çok yakışan çift, iyi de bir uyum yakaladı.

Sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarda aşklarının birinci yılını kutlayan ikili, herkesi bir kez daha şaşırttı. Çünkü aşklarının başlangıcının çok önceye dayandığını gösterdiler. İkili, Kimse Bilmez dizisinin başladığı daha ilk dönemlerde aşk yaşamaya başlamış ve aylarca da bu durumu gizlemiş.

Çift, birlikteliklerinin ilk yılını Instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla kutlayarak bu durumu ilk kez açıklamış oldular.

Özgü Kaya ve Burak Serdar Şanal, Kimse Bilmez dizisinde 6 ay aşklarını saklamış! 7

Mavi turan çıkan ikili, Çeşme’de gününü gün ediyor. Özgü Kaya, yaptığı paylaşıma not olarak “Nice yıllara, nice sonsuz mavilere sevgilim” diye mesaj bıraktı.

Burak Serdar Şanal ise “Ömrümün geri kalanı armağanım olsun ömrüne. Daha nice güzel anılar biriktirmek dileğiyle. İlk yılımız kutlu olsun sevgilim” diye yazdı.