Ana sayfa Dizi Haberleri Özgü Namal’ın 9 yıl aradan sonra dizilere geri dönüş kararı öyle kolay olmadı!

Özgü Namal’ın 9 yıl aradan sonra dizilere geri dönüş kararı öyle kolay olmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 9 yıl sonra yeniden televizyon dizilerinde yer alma kararı alan Özgü Namal’ın nasıl ikna olduğuna yönelik bilgileri televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu, sosyal medya üzerinden detaylı bir şekilde anlattı.

Yapımcıların ve kanal yöneticilerinin peşinde koştuğu Özgü Namal, uzun süre çiftlik hayatı yaşadı ve bu süreç kocanın ölümünün ardından iki çocuğu ile birlikte hayata yeniden başlaması ile devam etti.

Özgü Namal’ın bu zamana kadar kendisine yapılan birçok teklifi kabul etmemesi, hayranlarında büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. Ünlü oyuncu, zaman zaman medyada farklı projeler için konuşulmuş ama hiçbirisi gerçek çıkmamıştı.

Özgü Namal’ın nasıl ikna olduğunu merak edenlerin bu merakını gideren isim de televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu oldu.

Gold Film’in sahibi olan Faruk Turgut’un Özgü Namal’ı ikna etmesi hiç de kolay bir süreç olmamış. Doğru bir zamanda doğru bir proje ile oyuncunun yeniden ekranlara dönüşe ikna edilmesi de hayranları adına büyük bir mutluluk kaynağı oldu.

Faruk Turgut, “Çok eski bir hukukumuz vardır kendisi ile” diyerek aslında bu ikna sürecinin eski dostlukların bir sonucu olduğunu ifade ediyor.

Ayrıca bir de Necati Şahin’in yazdığı bir senaryo ile ekrana geri dönmek Özgü Namal açısından da büyük önem taşıyor. Namal’ın çalışmak istediği senaristin hikayesinin teklif edilmesi ile birlikte ünlü oyuncunun projeyi kabul ettiği ortaya çıktı.

Özgü Namal ile son 2 yıldır yapılan görüşmelerden sonuç alınamaz iken, Necati Şahin’in dizi projesinde yarattığı kadın karakterinin ünlü oyuncuyu çok etkilemesinin de yeni dizide yer alma sürecini sağladığı ortaya çıktı.

Dizi hayranları da Özgü Namal’ın ekrana nasıl bir karakter ile döneceğini merakla bekliyor. Ünlü oyuncu için 9 yıllık aradan sonra yeniden televizyon dizisinde yer almak yepyeni bir başlangıç olacak.

Özgü Namal’ın kocasının ölümünden sonra hayata yeniden tutunması anlamına da gelen bu dizi projesi yeni sezonun en dikkat çeken işlerinden birisi olacak gibi gözüküyor.