Ana sayfa Sosyal Medya Sümeyye Aydoğan, Dönence dizisinde bu sefer sesiyle büyüledi!

Sümeyye Aydoğan, Dönence dizisinde bu sefer sesiyle büyüledi!

tarafından ker_def

Dönence duygu dolu bölümü ile izleyicileri ekrana kilitledi… Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği dizisi Dönence dün gece ekrana gelen yeni bölümü ile en çok izlenen dizi oldu.

Hikayesi ve oyunculuk performanslarının yanı sıra İzmir Foça’nın güzelliğinin de ekrana geldiği dizinin üçüncü bölümü bu hafta da seyirciden tam not aldı.

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı Dönence yayınlanan üçüncü bölümü ile reytinglerde 2’li oranlarda sonuçlar elde etti. Dizi tüm izleyici gruplarında da günün en çok izlenen dizisi oldu.  Tüm programlar içinde ise tüm gruplarda da ikincilik elde eden Dönence dizisi adına bu sonuçlar fena sayılmaz.

Duygu dolu sahnelerin öne çıktığı üçüncü bölüm sosyal medyada da oldukça konuşuldu. Miro’nun Özgür’den özür dilediği, Gece ve Özgür’ün yakınlaştığı, Özgür’ün ise hikayesini Gece’ye anlattığı o sahneler sosyal medyada kullanıcılardan övgü dolu yorumlar aldı.

Sümeyye Aydoğan oyunculuğunun yanı sıra sesiyle de büyüledi…

Dönence’nin ekrana gelen üçüncü bölümünde izleyiciyi bir de sürpriz bekliyordu. Güzelliğinin yanı sıra oyunculuk performansı ile de son dönemin yükselen yıldızları arasında yerini alan Sümeyye Aydoğan bu kez de sesi ile konuşuldu. Dönence için mikrofon karşısına geçip “Bana Bak” isimli parçayı seslendiren ünlü oyuncu herkesi bir kez daha mest etmeyi başardı.

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı Dönence’de Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Doğa Karakaş, Nazlı Çetin, Berfin Ant, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Umut Kaya gibi başarılı isimler yer alıyor.

Dönence yeni bölümü ile 25 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…